Mix 2015. 12. 14.

Ajándékozzon családtagjának egy nyugtató, pihentető masszázst!

Különösen karácsony előtt válik rendkívül rohanóssá az életünk. Mivel szeretnénk tökéletes hangulatban ünnepelni családunkkal, kénytelenek vagyunk több terhet magunkra vállalni, mint általában. Be kell szereznünk az ajándékokat, ki kell takarítani és fel kell díszíteni a lakást, előre el kell készíteni az aprósüteményeket. Emellett a munkahelyünkön is teljesíteni kell: mivel mindenki szeretne szabadságolni, decemberben általában dupla munkát kell elvégezni. Mindettől még stresszesebbek vagyunk, mint az év többi részében, megfájdul a fejünk, a hátunk, bemerevednek a vállaink.

Nem baj, gondoljuk, majd az ünnepek alatt lazítunk. De vajon mi lazíthatná el jobban az embert, mint egy jó kis masszázs? Komárom egyik viszonylag új szalonjában, a Kultusz Massage Stúdióban tökéletesen kipihenhetjük magunkat – vagy akár formába hozhatjuk magunkat az ünnepekre. A legújabb típusú masszázsfotelek mellett, amelyekről már írtunk, új szolgáltatással – lávaköves és aromaterápiás masszázzsal is – várják a feltöltődésre vágyókat.

A masszázs önmagában is eredményes terápiás módszer, azonban a növényekből kivont illóolajokkal, az aromaterápiával kiegészítve jóval hatékonyabb. Az alkalmazott aromamasszázs képes visszaadni, megteremteni az egyensúlyt test és a lélek között. Az illóolajoknak köszönhetően energiával telünk meg. A masszázsnak köszönhetően az illóolaj bejut a bőr mélyebb rétegeibe, majd onnan az érpályába. Előnyös hatással van a vérkeringésre, a vérellátásra, az emésztésre, a nyirokrendszer működésére. Fokozza a szervezet természetes méregtelenítését valamint segítik az izmok ellazulását. A kezelés emellett megfiatalítja, táplálja, tisztítja a bőrt. Az is fontos szerepet játszik a terápában, hogy masszázs közben belélegezzük a illóolaj illatanyagait. Az aromaterápiás masszász az egész szervezetre jótékony hatást gyakorol.

lizzy-masszazs-1

A lávaköves masszázs pedig több ezer éves múltra tekint vissza, az amerikai indiánok, az indiaiak, de más ősi kultúrák is használták gyógyításhoz a felmelegített és testre helyezett köveket és ásványokat. A kezelés speciális masszázstechnikára épül, segíti az energiaáramlást, stresszoldással párhuzamosan javítja a közérzetet. Fokozza a vérkeringést, méregtelenít, lazítja az izmokat, enyhíti az álmatlanságot és rendívül jót tesz a bőrnek, mivel a mély meleg masszázs során az olaj a bőr mélyebb rétegeibe jut. A test ellazulása mellett a szellem is relaxál, a végeredmény pedig fizikai és lelki megújulás, kiegyensúlyozottság. A merev izületek és izmok visszanyerik rugalmasságukat, a lélek pedig meditatív állapotba kerül. Kúraszerű alkalmazása javasolt, de már egy kezelés is érezhető változást eredményez.

Ajándékozzon családtagjának egy nyugtató, pihentető masszázst! Bizonyára megérdemli a testi-lelki felfrissülést. Ha most vásárolja meg a Kultusz Massage ajándékutalványát, 20% kedvezményt kap! Az akció december 24-ig érvényes.

Elérhetőség:
Cím: Slobody 18, Komárno (Észak – Komárom)
Telefonszám: 0907 101 430
Nyitvatartás:
Hétfő – Péntek: 10:00 – 21:00
Szombat: 11:00 – 17:00

Fotógaléra: