szombat, május 25. - Orbán (hu) - Urban (sk) 1 EUR = 0 HUF 23 °C
Mix

Kutyaélet – CACIB show a Monostori erődben

Október 19-e és 21-e között a Monostori erőd impozáns udvara ad teret Magyarország egyik legjelentősebb nemzetközi kutyakiállításának. A szervező a Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületeinek Szövetsége.

A népszerű rendezvény évről évre egyre nagyobb hangsúlyt fektet a látogatók szórakoztatására. A szigorúan vett szakmai programokon túl az eddigi évek nagy sikerére való tekintettel ismét megrendezik a hobbikutya szépségversenyt, mely rendkívül izgalmasnak ígérkezik, hiszen rekordmennyiségű nevezés érkezett.

A hagyományokhoz híven kísérő klubkiállítások teszik izgalmassá a rendezvényt, valamint változatos közönség programok várják az ebek iránt érdeklődőket. Lesz Flyball-bemutató, a Millennium-telepi Kutyaiskola és Sportegyesület fegyelmező, őrző-védő és ügyességi előadásra várja a látogatókat, Hamza Viktória pedig szabadidomító lovas előadást tart. Ezek mellett kutya- és egyéb hobbiállat felszerelést árusító cégek termékei is várják a vendégeket.

A kiállítás belépőjegyeivel a Monostori erőd évszázados falait, bástyáit, a várárkokat, kazamatákat is bebarangolhatják a látogatók és a nívós állandó kiállításokat is megtekinthetik.

A részletes program itt olvasható, a jegyárakról pedig itt kaphat tájokoztatást!

FEL