hétfő, május 21. - Konstantin (hu) - Zina (sk) 1 EUR = 319.4 HUF 23 °C 21.5.2018, Pon Lekáreň Matricaria Eötvösova ul. 3195/21, 94501 Komárno 18:00 - 21:00
Város

22 fiatal családot köszöntöttek a dél-komáromi Városházán

Folyamatosan nő a gyermekvállalási kedv Dél-Komáromban

Folyamatosan nő a gyermekvállalási kedv Dél-Komáromban, ezt bizonyítja az is, hogy az újszülöttek köszöntése alkalmából megtartott ünnepségen rendre megtelik a Városháza díszterme. Június közepén 22 család fogadta el a meghívást, őket dr. Molnár Attila polgármester és Molnárné dr. Taár Izabella, a Komáromi Járási Hivatal vezetője köszöntötte. A babák, az anyukák és az apukák ajándékot kaptak.

– Azon dolgozunk, hogy Komárom élhető, szerethető, folyamatosan fejlődő város legyen. Jelenleg több nagy beruházás zajlik, ezek közül kiemelkedik a Csillag erőd teljes rekonstrukciója és a volt mezőgazdasági kombinát épületének átalakítása. Itt kap majd helyet az ELTE Tudásközpontja, így Komárom felkerül a felsőoktatás térképére is. A legnagyobb beruházás pedig az új Duna híd megépítése lesz, a munka hamarosan megkezdődik – mondta dr. Molnár Attila polgármester.

Az ünnepségen elhangzott az is, hogy idén eddig 75-en igényelték az önkormányzat által biztosított 100.000 Ft-os kelengyepénzt.

 

 

FEL