Város 2014. 01. 03.

KNN news: Heti hírösszefoglaló

Legújabb kiadás! Rövid összefoglaló az elmúlt hét eseményeiről. Kérjük tekintse át őket egy jó kávé vagy tea mellett.

Kiürült az egykori komáromi pártház. Újabb városi középület jut majd az enyészet sorsára?

Karácsonyi ajándék a rendőrségtől: alacsonyabb büntetések enyhébb kihágások esetében.

Másfél tucat jegesmedve úszkált a négy Celsius fokos Vág folyó vizében. A Komáromi Extrém Sportklub nem mindennapi akciója.

Öt milliárd forint már biztos Dél-Komárom és Almásfüzitő árvízvédelmi biztonságának javítása érdekében.

Magas szintű egyeztetés zajlott le az M1-es autópálya kiemelt dél-komáromi szakaszának téli védelméről, hogy az együttműködés és a kárfelszámolás zökkenő mentesen menjen végbe.

A vérző és mezítlábas 89 éves idős bácsi a járdán feküdt Gútán, míg reggel 6 órakor rátalált a szomszédja. Súlyos sérülései voltak, második nyakcsigolyája eltört. Nem tudta, hogy került az utcára.

Újévi tetőtűz Aranyoson. Szerencsére csak anyagi kár keletkezett.

Fergetegesre sikeredett a szilveszteri utcabál a Klapka téren. Nézze meg videón is.

Az Aerocam4D csapata látványos légi felvételeket készített a szilveszteri tüzijátékról a Klapka téren. Felejthetetlen élményben lesz részük, ha megtekinti videójukat.

A 2900 gramm súlyú és 50 centiméteres egészséges apróság január 1-én 11 óra 10 perckor elsőként jött világra a révkomáromi kórházban, kislány és Laylának hívják. 

Figyelem! Megváltozott Dés László révkomáromi koncertjének helyszíne, technikai okok miatt a VMK-ban lesz a koncert megtartva változatlan időpontban.

 

És végül, ha még nem tette meg, hát tegye meg! Nézze át karácsonyi nyereményjátékunk nyerteseinek listáját, hátha köztük találja magát.

 

Viszontlátásra, egy hét múlva.