szombat, február 24. - Mátyás (hu) - Matej (sk) 1 EUR = 313 HUF -5 °C 24.2.2018, Sob Lekáreň Matricaria Eötvösova ul. 3195/21, 94501 Komárno 8:00 - 20:00
Sport

Barátságos mérkőzést játszott a megyei és a csongrádi MLSZ

Több éves múltra tekint vissza az MLSZ Komárom-Esztergom- és Csongrád megyei igazgatóságának barátságos mérkőzése.

Több éves múltra tekint vissza az MLSZ Komárom-Esztergom- és Csongrád megyei igazgatóságának barátságos mérkőzése. Az eseményt minden esztendőben más-más helyszínen tartják. Az együttes ülésnek és találkozónak május 19-én ezúttal a Városi Sportcsarnok adott otthon.

A vendégek ellátogattak a Monostori erődbe, a Brigeto Gyógyfürdőbe, az ásatások helyszínére, a Városházára, a Magyar Lovas Színházba és az ipari parkba.

– Az esemény lehetőséget teremt arra is, hogy Komáromot népszerűsítsük – emelte ki dr. Molnár Attila polgármester.

Dr. Kancz Csaba, az MLSZ Komárom-Esztergom megyei társadalmi elnöke arról beszélt, hogy 5 éve tart már a kapcsolat a csongrádiakkal, így a találkozó nemcsak a sport, de a barátság jegyében is zajlik.

A csongrádiak kapujában dr. Kiss-Rigó László, a szeged-csanádi egyházmegye püspöke védett, aki gyermekkorától rajong a futballért. Elmondta, először lett kapus, csak utána püspök. Kiss-Rigó László fontosnak nevezte a hazai sportinfrastruktúra fejlesztését, akárcsak megyénkben, úgy Csongrádban is számos műfüves pályát, sportlétesítményt avattak az elmúlt években. A találkozó ezúttal a Komárom-Esztergom megyei csapat győzelmével zárult, az eredmény 4:3 lett.

 

FEL