vasárnap, október 21. - Orsolya (hu) - Uršuľa (sk) 1 EUR = 0 HUF 9 °C
Sport

Dupla győzelmet arattak a dél-komáromi kosarasok

Remek formát mutatott az idei idényben is a dél-komáromi KVSE Kémények kosárlabdacsapat. A fiúk ezúttal két bajnokságot is nyertek, így nemcsak a Komáromi-Esztergom megyei, de a Pest megyei rangadón is elhódították a legfényesebben csillogó trófeát. Ez a bravúr egyébként az utóbbi négy esztendőben immár harmadszor sikerült a gárdának.

Szentirmay Péter edzőtől megtudtuk, a csapat végig magabiztosan játszva, vereség nélkül zárta a megyei bajnokságot. A döntőben a tavalyi győztes OSE Spartans gárdáját utasították maguk mögé. Pest keményebb diónak bizonyult, de végül azt is sikerült behúzni.

– Köszönjük mindazt a támogatást és bizalmat, amit az év során kaptunk! Jelenleg az utánpótlás-nevelésre fordítjuk a legtöbb figyelmet. Fontos, hogy új tehetségek érkezzenek közénk, akiknek egy idő után átadhatjuk a stafétabotot. A siker és az eredmény záloga, hogy nincs versengés a csapaton belül. Együtt, egymásért harcolunk! –  tette hozzá az edző.

A Pest megyei bajnokság négyes döntőjében az All Starts ligát is megválasztották. A KVSE Kémények közül Radics Tamás és Szentirmay Péter került be a legjobbak válogatottjába.

FEL