szombat, január 20. - Fábián, Sebestyén (hu) - Dalibor (sk) 1 EUR = 309 HUF 6 °C 20.1.2018, Sob Lekáreň Matricaria Eötvösova ul. 3195/21, 94501 Komárno 8:00 - 20:00
Kultúra

Los Angelesbe kapott meghívást a hétéves Hodek Áron

A hétéves komáromi basszusgitáros, Hodek Áron rendkívüli tehetségét a közelmúltban az óceán másik felén is felfedezték. Áron ugyanis meghívást kapott egy Los Angelesben megrendezésre kerülő zenei gálára, ahol a zenevilág legjobbjai zenélnek majd.

Első basszusgitárját egy éve hozta a Jézuska, ma pedig már nagyrészt külföldiekből álló, 20 ezer követőt számláló rajongótáborral rendelkezik az Instagramon. A fiatal tehetség a közelmúltban pedig egy Los Angelesben megrendezésre kerülő nagyszabású zenei eseményre is meghívást kapott.  “A január 19-étől megrendezésre kerülő kiállításon, mely a NAMM nevet viseli, nagyszerű zenészek fognak játszani, jammelni – mondta el a noviny.sk-nak a hétéves Áron.

Áron tehetségéről legutóbb január 5-én a RÉV-ben is meggyőződhetett a közönség, amikor is többek között a szintén fiatalon már nagyszerű tehetségként számon tartott bátyjával, Hodek Dáviddal zenélhetett egy színpadon.

Az eseményen jelen voltak a noviny.sk munkatársai is. Alább az ő videó összefoglalójuk látható, interjúkkal:

(Szia Komárom, noviny.sk)

 

FEL