szombat, május 26. - Evelin, Fülöp (hu) - Dušan (sk) 1 EUR = 319.9 HUF 25 °C 26.5.2018, Sob Lekáreň Dr. MAX OD Kaufland , Hadovská cesta 3913, 94501 Komárno 8:00 - 20:00
Kultúra

Már LETÖLTHETŐ a 27. Komáromi Napok részletes programfüzete

Töltsd le és böngéssz!

A közelmúltban felkerült a Komáromi Napok hivatalos honlapjára, a komarominapok.eu-ra a hamarosan megrendezendő 27. Komáromi Napok programfüzete. Elektronikus formában mindenki számára elérhető, nyomtatott formában pedig a héten jutnak majd el a komáromi háztartásokba.    

A március 29-én megtartott sajtótájékoztatón az észak-komáromi városvezetés és a szervezők közösen mutatták be a közeljövőben megrendezendő Komáromi Napok programkínálatát. Többek között megtudhattuk a zenés programok fellépőinek névsorát, részletek hangzottak el a Borok Utcájáról, a Komáromi Napocska gyermekprogramokról, a futóversenyről, a gasztronómiai különlegességekről és a kísérő programokról is.

Ezzel szemben a dél-komáromi programokról mindeddig vajmi keveset tudhattunk csak, mindössze pár fellépő neve volt tisztázott.

A letölthető programfüzetben azonban (az előző évekhez hasonlóan) az észak- és dél-komáromi programok egyaránt helyet kaptak, időpontok megjelenítésével.

A magyar nyelvű programfüzet elektronikus formában IDE kattintva érhető el (és tölthető le).

Nyomtatott formában a komáromi lakosok postaládájukban már a héten megtalálhatják majd a részletes programot. Emellett a város különböző helyén és a Komáromi Napok helyszínein is beszerezhető lesz a programfüzet.

FEL