péntek, november 16. - Ödön (hu) - Agnesa (sk) 1 EUR = 322 HUF 3 °C
Mix

Napi hetes Komáromban – Ezek nem viccelnek!

Nemrégiben Komárom egyik lakórésze egy csinos épülettel gazdagodott. A Hetesre beköltözött a hetes, ahol nem csak a heti, hanem a napi  bevásárlásunkat is lebonyolíthatjuk. Ráadásul, a szokásostól eltérő módon, a szokásostól eltérő minőségben és környezetben.

1. Van sütnivalójuk.Míg a legtöbb áruházban gyorsított eljárással készülő kenyeret lehet kapni, amit több adalékkal turbóznak, addig a VII.-ben a

VII.-ben a hagyományos, sok százéves tradíciók folyamán bevált alapanyagokból készül a kenyér

hagyományos, sok százéves tradíciók folyamán bevált alapanyagokból készül a kenyér: liszt, élesztő, só és víz.

2. Az új sem ördögtől való. A hagyományok tisztelete mellett a legtöbb reformtermék is megtalálható a kínálatban. A tradicionális receptek mellett tönkölybúzából és rozslisztből is készítünk termékeket, de természetesen a teljes kiőrlésű pékárukból is lehet válogatni.

3. Édes élet a VII.-ben. Croissant, kalácsok, rétesek, linzerek és teasütemények. Édes csemegék széles választékban, melyek édesebbé tehetik a családok hétköznapjait.

4. Cukor-stop.A bolt nem feledkezik meg a cukorbeteg, vagy más diétát tartó vásárlókról sem, akiket a probiotikus termékek széles skálája fogad.

A boros pulton a régió legfinomabb borai kínálkoznak.

5. Hazai áruk. A VII. alapfilozófiája a helyi emberek, helyi igényére épül. A pékárukon kívül házi készítésű tejtermékek bő választékából lehet válogatni. Szinte egyedülálló módon a boros pulton a régió legfinomabb borai kínálkoznak, amelyek már széles körben kivívták a borkedvelők elismerését. A zöldségkínálatról a régió őstermelői gondoskodnak.

6. Ha többre vágysz! Ha már unod a nagyáruházak személytelen világát, amely a vakító neonfényben még sápadtabbnak és lenyúzottabbnak tűnik, akkor a VII.-be betérhetsz egy kis mosolyra. A VII.-ben a fő szempont nem a gyors haszon, hanem az elégedett vásárló, akivel hosszú távú kapcsolatra szövetkeznek.

VII. Egy helyi bolt, amely a helyi termékek széles skáláját kínálja. Helyi embereknek ad munkát, helyi őstermelőkkel és kézműves mesterekkel dolgozik együtt. A hagyományos ízekből és alapanyagokból nem enged, azonban a modern pékáruk széles választékát kínálja. Ez a Hetes, a hét minden napján!

 

VII -es élelmiszer

Eötvös utca 4891, tel.: 0917 409 334, Nyitvatartás: hé. – szo. 6:00 – 20:00, va. 8:00 – 20:00

FEL