szombat, január 20. - Fábián, Sebestyén (hu) - Dalibor (sk) 1 EUR = 309 HUF -0 °C 20.1.2018, Sob Lekáreň Matricaria Eötvösova ul. 3195/21, 94501 Komárno 8:00 - 20:00
Mix

Újabb tanulmányi siker a Selye János Gimnázium diákjától

Magyarország Kolozsvári Főkonzulátusa, a Magyar Mágnás és a Romániai Magyar Közgazdász Társaság idén ötödik alkalommal rendezi meg a Pénzmágnes gazdasági versenyt. A kolozsvári döntőn ott lesz Takács Viktor Tamás is, a Selye János Gimnázium III.B osztályos tanulója.

A verseny elődöntője október 26-án zajlott interneten keresztül 228 résztvevővel, melyből az első húsz juthatott tovább.  A döntő 2017. november 29-én kerül megrendezésre Kolozsváron, melyen a Selye János Gimnázium diákja is ott lesz.

Viktor szavai az eredményhirdetést követően: “Köszönettel tartozom Szabó Gábor tanár úrnak: tőle szereztem tudomást a verseny létéről, és kaptam lelki erőt a több száz oldalas tananyag elsajátításához. Az eddigi felkészülés élvezettel töltött el, mert érdekelt vagyok a témában.

Természetesen a döntő további felkészülést igényel, ami jelenleg is folyamatban van. Megteszek mindent azért, hogy a lehető legjobban tudjak teljesíteni, ezzel képviselve magamat és a Selye János Gimnáziumot.”

(Szia Komárom, Takács Viktor Tamás nyomán)

FEL