szombat, július 20. - Illés (hu) - Eliáš, Iľja (sk) 1 EUR = 325 HUF 19 °C
Kultúra

VIDEÓ: A 8 éves Hodek Áron világhírű basszusgitárossal jammelt Amerikában

A 8 éves komáromi basszusgitáros tehetség, Hodek Áron a tavalyi év után idén is meghívást kapott az Amerikában évente megrendezésre kerülő NAMM zenei gálára. Az eseményen a zenevilág legjobbjai vesznek részt és nem ritka az sem, hogy azelőtt sosem látott produkciókat szül egy-két alkalom. 

Egy év telt el azóta, hogy hírt adtunk Hodek Áron amerikai kalandjáról. A fiatal basszusgitáros tehetség akkor vehetett részt első alkalommal a Los Angelesben megrendezett NAMM zenei gálán és életre szóló élményekkel tért haza. Az akkor 7 éves Áront édesapja és bátyja, – a fiatalon csakugyan nagy tehetségnek tartott – Dávid kísérte el Amerikába és számos Grammy-díjas, világhírű zenészt ismerhetett meg élőben a család.

A tavalyi év után Áron ismét meghívást kapott a legelismertebb zenészeket felvonultató NAMM gálára, ahol újból sikerült lenyűgöznie a közönséget. A Markbass standjánál ugyanis a világhírű basszusgitáros, Grammy-díjas Richard Bona hívta fel őt a színpadra egy közös zenélésre.

A duó mellé harmadikként csatlakozott Ciro Manna gitáros, így hárman játszották el Jaco Pastorius: The Chicken című dalát.

 

FEL