Mix Dél-komárom 2019. 11. 13.

Ezúttal a Vöröskereszt szervez egészségnapot

A Te vagy a középpontban mottóval meghirdettetett ingyenes program péntek délután 13.00 órakor kezdődik a dél-komáromi Arany 17. Rendezvényközpontban. Az ünnepélyes megnyitóra 18.00 órakor kerül sor, ahol dr. Molnár Attila polgármester mellett, Hamburgerné Ujvári Irén, a Magyar Vöröskereszt megyei igazgatója köszönti majd a megjelenteket. A rendezvény szombaton is folytatódik, akkor reggel 9.00 órától várják az érdeklődőket.

A két nap alatt lesz neurofeedback terápia, csontritkulás szűrés, szemvizsgálat, vércukor-, vérnyomás és koleszterinszint mérés, mell és here mulázs önvizsgálat bemutatása, vastagbélrák szűrés, hallásvizsgálat, ránctalanítás, táplálkozási tanácsadás és komplementer hormonterápia.

A szakemberek a dohányzás és az alkohol szervezetre gyakorolt hatásáról is tartanak előadást, szombaton 16.00 órától pedig Varga Gábor beszél majd a Varga gyógygombáról.

A legkisebbeket játszóház, csillám és hennafestés várja, de bemutatkoznak a komáromi őstermelők, akik egészséges kenyereket, péksüteményeket kínálnak majd, és megismerkedhetünk a levendulás termékek jótékony hatásával is.

Szólj hozzá!