Kultúra Dél-komárom 2019. 06. 11.

A hétvégén jubileumi koncertet ad a Magyarock Musical Band

A dél-komáromi Magyarock Dalszínház több tagja is rendelkezik hangszeres tudással, amelyet már többek között A betlehemi csillag élő zenekaros előadásaiban és Az aranyember musical létrehozásában is kamatoztattak. Magától értetődő volt tehát az ötlet, hogy a társulat létrehozza a saját (musical) zenekarát. Az együttes június 15-én, szombaton 20.00 órától a Szabadság téren ünnepli fennállása 10+1 éves évfordulóját! Az est vendége Makrai Pál színművész lesz.

Az egyedülálló kezdeményezés köszönhetően létrejött Magyarock Musical Band a magyar és a külföldi musicalirodalom legnagyobb slágereit adja elő újrahangszerelt, többségében rockosított változatban. A tagok széles körű színpadi és zenekari tapasztalatainak köszönhetően kiváló hangzással szólalnak meg az ismert dalok szóló és kórusrészei is.

A folyamatosan bővülő repertoárban megtalálhatóak többek között a Jézus Krisztus Szupersztár, a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról, a Hair, vagy épp az Isten pénze című darabok betétdalai is.

Tagok:
Másik Lehel – billentyűk, ének
Molnár Árpád – szólógitár, ének
Ollé Iván – basszusgitár
Horváth Ákos – dob, ütőhangszerek
Balogh Attila – ének
Kuczmann Ágnes – ének
Végh Edina – ének