Mix 2020. 07. 10.

A Dom-stav. FG. s.r.o. nem csupán a burkolólapok mestere, de kulcsrakész házat is biztosít Önnek

Ha a burkolólapok specialistáját, vagy adott esetben egy csapatot keres álmai házának felépítésére, itt a tökéletes megoldás! Az elsősorban Komárom és környékén tevékenykedő, ám gazdag külföldi tapasztalatokkal rendelkező Dom-stav. FG. s.r.o. ugyanis a fenti szolgáltatások igazi szakértője. A cég alapfilozófiájában a tisztességes hozzáállás, a magas szakértelem, a minőségi szolgáltatások és a kimagasló kommunikáció egyszerre szerepel előkelő helyen.

Az első helyen a szakmaiság

burkolólapokkal a legtöbb ügyeskezű mester képes boldogulni. Viszont ha Ön az igazán minőségi munkát helyezi előtérbe, egy sok éves tapasztalattal rendelkező szakmai csapat a tökéletes választás. Igényei alapján bátran támaszkodhat a cég alkalmazottaira a fürdőszoba, a folyosó, a terasz és a kültéri járólap területén, de a családi házak teraszait, vagy akár wellness centrumok medencéit borító kavicsszőnyeg fektetésében szintén tökéletes partnerre talál. A cég magas színvonalú szakmaiságát a nagyméretű burkolatokkal történő munkavégzés is hűen tükrözi, hiszen a 60-tól 150 cm-ig terjedő burkolatok kiemelkedő hozzáértést igényelnek, melynek a Dom-stav munkatársai birtokában vannak. Ez esetben valóban nincs más dolga, mint kiválasztani a megfelelő burkolatot, majd hátradőlni, hiszen a többit a profikra bízhatja.    

Kulcsrakész ház? Semmi probléma!

Professzionális szakembereket keres megálmodott háza megvalósítására? A Dom-stav cég komplett családi házak építését is vállalja, akár kulcsrakészen. A házak hagyományos- vagy Ytong téglákból és egyéb anyagok felhasználásával kerülnek megépítésre. Az ügyféllel való első találkozás során gazdát cserélnek a papír alapon vagy digitális formában elkészített tervrajzok, majd a cég munkatársai elkészítik az árajánlatot. A házépítés az alapozást, a falazást, a mennyezet elkészítését és a kémény építését is magába foglalja. Az utolsó fázisban a cég munkatársai a közművesítést és a tető építését is biztosítani tudják alvállalkozók bevonásával. A kész házunk kulcsait így már 3-4 hónap alatt kézhez kaphatjuk.  

Vegye igénybe a Dom-Stav szolgáltatásait még ma

Fiatal cég ellenére a Dom-Stav már első évében komoly sikereket könyvelhetett el. A különböző burkolatokat és a családi házak építését is gyorsan, ráadásul problémamentesen biztosítja. A cég kisebb és komolyabb megrendeléseket is folyamatosan fogad, így érdemes időben felkeresni őket, legkésőbb viszont két-három héttel az esedékes munkálatok előtt. Hívja a +421 948 536 616-os telefonszámot, vegye fel a kapcsolatot a tgregor@azet.sk e-mail címen, vagy látogasson el a Dom-stav FG hivatalos oldalára. Foglaljon időpontot és találkozzon személyesen a szakemberekkel, akik megteremtik Önnek álmai otthonát.

(PR)