Mix Dél-komárom 2022. 06. 28.

A Forrás Rádió strandturnéjával indul a július Dél-Komáromban

A programra a Brigetio Gyógyfürdőben kerül sor, e hét végén, július 2-án, szombaton 13 és 18 óra között. Radics Török Tímea ügyvezető izgatgatót kérdeztük.

– A térség egyik leghallgatottabb rádiója a Forrás, így mindig nagy öröm számunkra, ha hozzánk látogatnak. úgy gondolom, mindannyiunk és vendégeink számára is kifejezetten érdekes, hogy ezen alkalmakor kicsit bepillanthatunk a kulisszák mögé, láthatjuk, hogyan készül egy rádiós műsor. A programban természetesen idén is lesznek nyereményjátékok, míg Bálint László, Ölvedi Réka és ZimmerR dj live mix-szel várnak minket a helyszínen – nyilatkozta Radics Török Tímea.

A dél-komáromi fürdőben persze nem ez az egyetlen program lesz idén nyáron. Július 9-én az egészséges életmód jegyében Czanik Balázs tart road showt. Itt számos sportolási lehetőséggel találkozhatunk, de lesznek ügyességi-, rekreációs- és kreatív feladatok, vetélkedők, szerencsekerék , életmód tanácsadás, cukormentes finomságok és bio élelmiszerek kóstoltatása, és Pölöskei Szörp kóstoltatás.

Július 30-án a Magyar Vöröskereszt tart családi napot, illetve ugyanezen a napon kerül sor a strandok éjszakájára. A Magyar Fürdőszövetség által életre hívott program 20.30-tól kezdődik. A zenés éjszakai fürdőzésen tűzzsonglőrök is szórakoztatják majd a vendégeket.