Fotók 2016. 04. 20.

A hét arca: Alexandra

Alexandra 21 éves, a Selye János Egyetem Gazdaságtudományi Karának hallgatója. A suli mellett egy könyvelőirodában dolgozik, hogy ne csak elméleti, hanem gyakorlati tudást is szerezzen.

Martoson él, a Komáromtól 15km-re elhelyezkedő festői falucskában. Szabadidejét szívesen tölti a természetben, öt kutyája nagy örömére. A kutyusok mellett egy vadászgörény boldog tulajdonosa is. Amikor ideje engedi, főzőcskél: előszeretettel tanul új praktikákat, recepteket, aminek a családja és a párja csak örülni tud. Merthogy Alexandra boldog párkapcsolatban él, párja szintén egyetemista.

A fiatal lány emellett szereti a szabadságot és a sebességet, amit mi sem bizonyíthat jobban, mint hogy gyerekkori álmát beteljesítve egy gyönyörű motor tulajdonosa lehet, és szívesen rója a kilométereket.

paycassoA rovat támogatója a Paycasso kft.

Ha Te is szeretnél a Hét arca lenni és elmúltál 16 éves, jelentkezz fotóiddal a FB-oldalunkon (üzenetben), vagy az info@ahojkomarno.sk email-címen. Srácok jelentkezését is várjuk!

A fotókat az MJP Studio készítette. 

Alexandra (3) (Small) (Medium) Alexandra (4) (Small) (Medium) Alexandra (1) (Small) (Medium) Alexandra (5) (Small) (Medium) Alexandra (6) (Small) (Medium) Alexandra (2) (Small) (Medium) Alexandra (7) (Small) (Medium) Alexandra (8) (Small) (Medium)

Alexandra (9) (Small) (Medium) Alexandra (10) (Small) (Medium) Alexandra (11) (Small) (Medium) Alexandra (12) (Small) (Medium) Alexandra (14) (Small) (Medium) Alexandra (15) (Small) (Medium) Alexandra (13) (Small) (Medium)

Szólj hozzá!