Fotók 2016. 05. 20.

A hét arcai: Kata és gyermekei, Leila és Lackó

A hét arcai ezúttal a dél-komáromi Kata (31) és gyermekei: Leila (8) és Lackó (4). Az egyedülálló Kata vállalkozó, üzlettársával méhpempőt forgalmaz Szlovákiában. 
“Leila sportgimnasztikázik, ezért a reggeli kakaóját is spárgában vagy egy lábon állva issza meg – írja gyermekeiről. – Lackó mindene a birkózás. Másfél éve sokat betegeskedtek, akkor találtam rá a friss méhpempőre. Azóta mindhárman rendszeresen szedjük és nem betegeskedünk.
Nagyon sok barátomnak ajánlottam azóta a méhpempőt, és mivel a termékenységet is fokozza, hiszem, hogy a barátnőm keresztlánya is a méhpempő segítségével fogant meg. Ezért is döntöttem úgy az idei év elején, hogy szeretném megismertetni ezt a természet adta kincset az emberekkel Szlovákiában és Csehországban is.
blaho kata 1
vegleges.vcelia.szia
Szabadidőmben rendszeresen sportolok, igyekszem minél több időt tölteni a gyerekeimmel és a barátaimmal. Hétvégente sokat kirándulunk, wake-boardozunk, bár az elmúlt két hónap főleg Leila lányom versenyeiről szólt. Nagyon büszke vagyok, hogy a legutóbbi Ju-Junior bükki nemzetközi gimnasztika bajnokságon aranyérmes lett.”
A fotókat az MJP Studio készítette. 
Kata (1) (Medium) Kata (2) (Medium) Kata (3) (Medium) Kata (5) (Medium) Kata (6) (Medium)

A rovat támogatója: 

www.vceliamaterskakasicka.sk

Kata (7) (Medium) Kata (8) (Medium) Kata (9) (Medium) Kata (10) (Medium) Kata (11) (Medium) Kata (12) (Medium) Kata (13) (Medium) Kata (14) (Medium) Kata (15) (Medium)

A rovat támogatója: 

www.vceliamaterskakasicka.sk

Szólj hozzá!