Mix 2024. 05. 17.

A hétköznapok eleganciáját keresi? Megnyitotta kapuit a komáromi ZENNIE – Stílusok háza!

A szalagavatókra, esküvőkre, bálokra, vagy egyéb ünnepi eseményekre szánt elegáns divatruhákért, öltönyökért, kosztümökért többé már nem kell végigjárnunk a szomszédos városokat. A komáromi Nádor utcában megnyitotta kapuit a ZENNIE – Stílusok háza, mely olyasmit kínál, amit a környéken csak kevesen! Zsidek Enikő vállalkozó 25 éve álmodta meg ezt az egyedülálló koncepciót, amivel célja, hogy Komáromban is meghonosítsa a hétköznapi eleganciát.

A “Stílusok háza” elképzelés már jó ideje érlelődött Enikőben, mivelhogy neki és a közvetlen ismerőseinek is gyakran el kellett utazniuk a környező nagyvárosokba, hogy felfrissítsék kollekciójukat az aktuális, trendi ruhadarabokkal: „Nekem is el kellett utaznom, hogy olyan alkalmi ruhát találjak, ami illik a stílusomhoz és a személyiségemhez.” – mesélte a bevezetőben a bolt tulajdonosa.

Az alkalmi divatruházat legyen mindenki számára elérhető

Természetesen, Enikő úgy alakította ki a bolt portfólióját, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb ruhaneműt: „A ZENNIE-ben férfi és nő, a fiatal és az idősebb generáció egyaránt megtalálja a számára legtökéletesebb öltözéket, legyen szó hétköznapi eleganciáról, esküvőről, szalagavatóról, bálról vagy egyéb rendezvényről – definiálta a bolt kínálatát az üzletvezető. – Célom, hogy a ZENNIE modern és egyedi stílusával olyan öltözéket biztosítsunk a vásárlóink számára, ami önbizalommal és pozitív kisugárzással ruházza fel viselőjét. A ZENNIE-ből kikerülő kollekciókkal szeretném az emberek tudtára adni, hogy bizalommal fordulhatnak hozzánk a stílustanácsadást illetően.”

A ZENNIE széles választékának köszönhetően nemtől és kortól függetlenül bárki megtalálja az ő stílusához, valamint testalkatához illő ruhadarabot. 

A vékonyabb testfelépítésű tinédzser fiúk slim-fit öltönyeitől kezdve, az ifjú hölgyek elsőbálozós, illetve szalagavatós ruháin át, egészen a modern üzletasszonyok és idősebb nők körében népszerű, elegáns kosztümökig minden ruhaneműt fellelhetünk a bolt kínálatában.

Teljes öltözék egy helyen

A professzionális kiszolgálás, a színvonalas termékek és a minőségi márkák Zsidek Enikő üzleti modelljének alapkövei. Fontos számára, hogy a vásárlók egy helyen megtaláljanak minden szükséges kiegészítőt, ezzel is egyszerűbbé téve a vásárlás folyamatát: „A ZENNIE-ben teljes körű divatszolgáltatást biztosítunk a vendégeink számára. A hölgyeknek szívesen segítünk kiválasztani a megfelelő alkalmi ruhadarabot, melyhez a Nádor utca 3-as szám alatt található Mr&Mrs Jeans Underwear boltban alsóneműt, a Nádor utca 9-es szám alatt található Bags&More-ban pedig egyéb kiegészítőket, táskát és ékszereket kínálunk. A férfiaknak készült trendi slim-fit öltönyökhöz és stílusos ingekhez pedig elegáns mandzsettagombot, nyakkendőt vagy csokornyakkendőt párosítunk.” – emelte ki a ZENNIE-koncepció sokoldalúságát a tulajdonos. 

Enikő számára sarkalatos pont, hogy a boltban olyan személyt alkalmazzon, aki szabómesterként a helyszínen képes igazítani a kiválasztott ruhanemű szabásán. Ezzel garantálva a tökéletesen illeszkedő, egyedi ruhákat, anélkül, hogy a vásárlónak más szakemberhez kellene fordulnia.

A ZENNIE-ben semmit nem bíznak a véletlenre; a modern stílust és a bolt egyedi portfólióját maga a tulajdonos tartja szemmel, aki maximálisan ügyel a polcra kerülő termékek minőségére. A ruhaneműk – stílusukat tekintve – a világvárosokban is megállnák a helyüket, ugyanis Enikőnek ez nem csupán a hivatása, hanem egyben a hobbija is.

A ZENNIE-ben lehetőség nyílik olyan termékek megrendelésére, amelyek épp nincsenek készleten. Ezt a szolgáltatást javarészt – a megegyező ruhákat böngésző – koszorúslányok veszik igénybe. 

A ZENNIE-Stílusok háza aktuális kínálatát megtalálja a komáromi Nádor utcában, illetve az azonos nevű Facebook-oldalon. Az általános nyitvatartási idő hétköznap 9:00-tól 17:00-ig, szombaton 9:00-tól 12:00-ig tart, sőt, alkalom nyílik a megegyezés szerinti nyitvatartásra is.