Mix Dél-komárom 2019. 12. 17.

A hétvégén még vár a dél-komáromi advent

Az idén is meghitt, karácsonyra hangoló programokat kínált a Szabadság téri eseménysorozat. A „nagy nevek” – Kovács Kati, Charlie, Détár Enikő, vagy épp az észak-komáromi Korpás Éva – mellett bemutatkozott számos komáromi művészeti csoport is, így az Őrzők Együttes, vagy épp a zeneiskola növendékei, de a helyi óvodák és általános iskolák diákjai is adtak műsort.

A rendezvénysorozat december 21-én, szombaton 17.00 órától Gájer Bálint karácsonyi koncertjével, illetve 18.30-tól a For You Acapella ünnepi műsorával folytatódik a téren. Az Arany 17. Rendezvényközpontban 16.30-tól komáromi apukák mesélnek, míg a felnőtteket grincsfakészítő műhely várja, előzetes regisztráció alapján.

A vasárnapi zárónapon 16.30-tól a Katolikus Kórus lép fel. A negyedik adventi gyertya meggyújtására 17.00 órakor kerül sor a történelmi egyházak képviselőivel. 17.30-tól a Vincze Lilla–Hole Anna-Popper Péter trió adventi koncertje, 18.30-tól a Komáromi Evangélikus Kórus műsora, míg 19.00 órától „Boldog ünnepet!” címmel Mészáros Tamás adventzáró koncertje várja az érdeklődőket.