Mix 2019. 04. 05.

A konfliktusok építő ereje: újabb előadás a Zichy-pontban

Sokfélék vagyunk, de mindegyikünk került már eddigi élete folyamán konfliktusos helyzetbe. Sokféleségünk inkább abban mutatkozik meg, ahogyan kezeljük ezeket a kikerülhetetlen helyzeteket.

Gondoltunk-e már arra valaha, hogy a konfliktusokra és azok megoldására egy egész tudomány épül? Méghozzá egy nagyon érdekes tudomány, ami kézzel fogható eszközöket ad a kezünkbe, ha ilyen helyzetbe kerülünk, illetve segít megérteni magunkat és a másik felet is. Néha már ennyi elég ahhoz, hogy az eddigi mintáktól elszakadjunk és máshogy álljunk hozzá egy adandó problémához.

Urbán Péter apa, férj, szervezetvezető, tanár, tréner, coach, aki 2017-ben az akadémiai pályát a szervezetfejlesztés és konfliktuskezelés világára cserélte. Most tőle hallgathatjuk meg, mi zajlik bennünk egy ilyen helyzetben és azt hogyan tudjuk megfelelően kezelni. Hogyan tudunk úgy kommunikálni, hogy a lehetséges konfliktusig el sem jutunk, megelőzzük azt.

A Fészek Családi Kör Fészekrakó programjának következő előadása is nagy várakozásra ad okot, mert ismét olyan témát hoz, ami mindenki számára érdekes és aktuális.

Várnak mindenkit a szervezők a Zichy-pontba, 2019. április 12-én, pénteken, 16:30-kor.

Az esemény a Facebook-on is megtalálható. 

A Fészakrakó projekt a Bethlen Gábor Alap Zrt. által folyósított és Magyarország Nemzetpolitikai Államtitkársága által megítélt, pályázati úton elnyert anyagi támogatással valósul meg.