Mix 2017. 12. 06.

A Mikulás is ellátogat a Praliné cukrászda bővítésének megnyitójára

Az egyre több vendéget vonzó Praliné cukrászda a héten kibővül, ezentúl egy teljesen új teremmel várja vendégeit. Mindezek tetejébe, az új helyiség hivatalos nyitóbuliján még a Mikulás is tiszteletét teszi.

A Praliné cukrászda májusban nyitotta meg üzlethelyiségének kapuit annak érdekében, hogy a Menház épületében készült híresen finom süteményeket ne csak otthoni környezetben élvezhessék a vásárlók. A Praliné vezető cukrásza, a “Farsang Kupa” országos gasztronómiai bajnokságon arany érmet szerzett Forró Noémi és férje, Tamás már ezt megelőzően is tervezték egy cukrászda megnyitását, a végső döntést pedig akkor hozták meg, amikor a véletlen is eléjük sodorta a lehetőséget. A Gútai soron található egykori Friends kávézó és ajándékbolt ugyanis át szerette volna adni tevékenységét és helyét, s erre az esélyre csapott le 2017 elején a komáromi házaspár. Az elmúlt nagyjából fél év alatt pedig fokozatosan sikerült egyre magasabb szintre emelni a cukrászda színvonalát, hiszen a sütemények mellett kiváló minőségű olasz kávét és turmixokat is kínálnak, amik nagyszerűen passzolnak az édességekhez.

A cukrászda életében azonban elérkezett a pillanat, amikor már egyre nehezebben tudták csak kiszolgálni a növekvő vendégsereget. Noémi és Tamás ekkor döntöttek úgy, hogy az épület emeleti részét átalakítják, s egy rendezvények szervezésére is alkalmas termet hoznak létre ott. Az otthonos hangulatot az egyedi kialakítású bútorok és berendezések fokozzák, továbbá egy játszószobával is várja a felső rész a gyermekkel érkezőket. Itt a legkisebbek és nagyobbak egyaránt elfoglalhatják magukat, míg szüleik kellemes környezetben fogyasztják el kávéjukat vagy süteményüket.

Az új helyiség hivatalos megnyitójára december 9-én, szombaton kerül sor, amikor maga a Mikulás is ellátogat a cukrászdába, hogy megörvendeztesse a gyermekeket.

„Szombaton délután 13:00-tól 16 óráig sok szeretettel várjuk a gyermekes családokat egy igazi Mikulás napi ünnepségre, mely egyben az új helyiség hivatalos megnyitója is lesz. A Mikulás mellett pedig egy családi programmal, mézeskalács díszítéssel is várjuk az érdeklődőket. A játszószobánk szombaton már úgyszintén a gyermekek rendelkezésére áll majd” – mondta el Noémi.

Tamástól megtudtuk, az igény szerint akár ki is bérelhető új terem megnyitása nem az egyedüli újdonság lesz a Praliné cukrászdában: „Az egyszerű és ingyenes parkolási lehetőség már eddig is adott volt, a felső rész megnyitása mellett ezentúl azonban még egy újítással szolgálhatunk vendégeinknek: mostantól ugyanis már nyitott a lehetőség kártyás fizetésre is. A hétvégétől pedig hosszabbított nyitvatartással, szombatonként 9 órától 17 óráig, míg vasárnaponként 11 órától 17 óráig várjuk vendégeinket. A jövőben további fejlesztésekre is lehet majd számítani, hiszen többek között tervezzük a hely bárral való kibővítését is.”

A Praliné cukrászda december 9-én 13 órától tehát várja mindazon családokat, akik kellemes hangulatban, ínycsiklandozó sütemények társaságában szeretnének találkozni a Mikulással.