Mix 2021. 03. 25.

A Selye János Egyetem az online térben

A járványügyi helyzetre való tekintettel a komáromi Selye János Egyetemen továbbtanulni szándékozó érdeklődők részére a személyes tapasztalások és találkozások helyett a bemutatkozás az idei évben a virtuális térbe költözött. A 2021-es évben két meghirdetett virtuális eseményen vehettek részt az érdeklődők, ahol a Selye János Egyetem összes bemutatkozó és információs tartalmának megtekintése mellett valós időben, chatszobákban is kérdezhettek az intézmény képviselőitől. Az online tér adta izgalmas lehetőségek a későbbiekben is adottak azok számára, akik további információkkal szeretnének gazdagabbak lenni.

http://felveteli.ujs.sk

A megújult felveteli.ujs.sk weboldal várja az érdeklődőket, ahol az újonnan kialakított multimédiás felületen:

  • Megtekinthető 41 új videó – az egyes tanulmányi programokat bemutató anyagok mellett a három kart bemutató és a jelentkezés menetét ábrázoló videó is készült;
  • Letölthető az érdeklődőknek szánt „Jól jársz, ha ide jársz” kiadvány aktuális változata;
http://www.ujs.sk/documents/xJoljarszhaidejarsz2021.pdf
  • Megtalálható minden fontosabb információ a meghirdetett tanulmányi programokról, a jelentkezés menetéről, határidőkről, elérhetőségekről és szolgáltatásokról.

Jelentkezz: https://e-prihlaska.ujs.sk/ais/eprihlas/#!/home, jelentkezési határidő 2021.03.31.!

Amennyiben bármilyen további kérdés merülne fel a Selye János Egyetemmel kapcsolatban, e-mailben és/vagy telefonon is elérhetőek az egyes karok tanulmányi osztályai:

GAZDASÁGTUDOMÁNYI ÉS INFORMATIKAI KAR

Telefon: 035/3260-879           E-mail: tanulmanyi.gik@ujs.sk

TANÁRKÉPZŐ KAR

Telefon: 035/3260-735           E-mail: tanulmanyi.tkk@ujs.sk

REFORMÁTUS TEOLÓGIAI KAR

Telefon: 035/3260-756           E-mail: tanulmanyi.rtk@ujs.sk

„Reméljük, a virtuális kapcsolattartás után szeptemberben személyesen is találkozhatunk veletek – hiszen jól jársz, ha ide jársz!”

Selye János Egyetem