Mix 2018. 01. 18.

A Selye János Egyetem idén is részt vesz az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon

Az előző évek hagyományát követően január 18-20 között az idén is részt vesz az észak-komáromi egyetem Magyarország legnagyobb felsőoktatási börzéjén Budapesten a Hungexpoban.

A régió legtekintélyesebb felsőoktatási kiállításán 150 magyarországi és külföldi egyetem mutatja meg magát. A tavalyi évben is nagy népszerűségnek örvendő standdal, a bejárathoz közel, prominens magyarországi intézmények mellett várja az egyetem a látogatókat.

Az érdeklődők találkozhatnak a Selye János Egyetem Karrier-tanácsadó központjának munkatársai mellett jelenlegi hallgatókkal is. A háromnapos rendezvény évről évre több ezer látogatót vonz, így a stand több száz érdeklődőnek nyújt majd tájékoztatást az tanulmányi programokról, szokásokról, kollégiumi elhelyezésről és akár a tanulmányokat követő jövőképről is.

Azoknak, akik Budapesten nem tudnak találkozni a Selye János Egyetem képviselőivel, február 14-én az egyetem nyílt napján nyílik arra lehetőségük Komáromban, hogy tájékozódjanak a felvételi eljárásról és betekintést nyerjenek az egyetem életébe.

(SJE)