Mix 2018. 06. 15.

A Selye János Gimnáziumban összecsaptak a generációk

A komáromi Selye János Gimnázium immár kilencedik alkalommal szervezte meg a Generációk Találkozóját, melyre idén 2018. június 2-án került sor az iskola udvarán.

Kora délutántól kezdve kezdődtek a különböző korosztályok, volt és jelenlegi diákok, tanárok, iskolabarátok sportversenyei. Az eseményen részt vett a Selye János Gimnázium testvériskolája, a budapesti Szent István Gimnázium csapata is.

A sportolni vágyók több sportágban is összemérhették erejüket: a sportpályán futball-, majd kosárlabda-mérkőzések folytak, míg az iskola tornatermében a röplabda, asztalitenisz és darts kedvelői lelhettek elfoglaltságot.

A sportprogramok mellett az iskola finom ételekkel is kedveskedett vendégeinek: A Selye János Gimnázium tanárai Édes Attila vezetése alatt babgulyást készítettek, Török Tamás jóvoltából vaddisznógulyás is terítékre került, valamint Brinzik László és csapata sült kolbásszal kedveskedett a vendégeknek. A finom vacsorát csapolt cseh sörrel öblíthették le a vendégek. A rendezvényt ezután egy hajnalig tartó mulatság követte.

Az esemény sikeréhez nagyban hozzájárultak támogatóink is: Becse Norbert (Nyitra megye), Finta Zoltán, Antal Zoltán (ticketportal.hu), Simonics Tibor, Ferenczi Zsolt, Mészáros Róbert, Bott László, Hengerics Péter, Varga Katalin (Chocomaze) és Nagy Zsolt. Ezúton köszönjük mindannyiuknak, hogy támogatásukkal lehetővé tették az esemény megszervezését.

(Vajányi Orsolya)