Mix 2020. 06. 15.

Átépítés előtt áll? A komáromi Smart Home Technology egy gombnyomással hozza el a jövőt!

Házátalakítás vagy átépítés során nagy fejtörést tud okozni, hogy megtaláljuk azokat a minőségi kiegészítőket, melyek igényeinknek és pénztárcánknak egyaránt megfelelnek. Szerencsére van viszont olyan hely, ahol sokoldalú kínálattal és komplex szolgáltatással várják az ügyfeleket. Legyen az nyílászáró, napellenző, szúnyogháló vagy gombnyomásra működő okos berendezés, a Duna rakpart 1151 szám alatt található Smart Home Technology komáromi irodájában minden megtalálható. 

A többek között zsalúziákkal, redőnyökkel, árnyékolókkal és intelligens rendszerekkel is foglalkozó komáromi Smart Home Technology mögött több mint két évtizednyi tapasztalat áll. Ez alatt az idő alatt fokozatosan bővült ki a vállalkozás tevékenységi köre és a kínálat, melynek köszönhetően szinte egyedülálló sokoldalúságot képviselnek a régióban. “Kezdetben nagykereskedésként kezdtünk el tevékenykedni és a magánszférában csupán pár ismerősnek dolgoztunk. Aztán fokozatosan terjedt a hírünk, egyre többen kerestek meg minket, mígnem két évvel ezelőtt úgy döntöttünk, szereléssel is kibővítjük szolgáltatásainkat. Így ma már teljeskörű szolgáltatást tudunk nyújtani ügyfeleinknek, mondhatni A-tól Z-ig, a tervezéstől a kivitelezésig– mesélt Kiss Zoltán, a Smart Home Technology ügyvezető igazgatója.  

A Smart Home Technology különböző termékkategóriákból álló kínálatának köszönhetően az ügyfeleknek nem kell számtalan üzletet végigjárniuk az egyes termékekért, egy helyről szerezhetik be az igényeiknek legmegfelelőbbet: “Mivel nem csak egy konkrét területre specializálódtunk, ezért ha egy ügyfélnek mondjuk redőnyre, szúnyoghálóra, tolóajtóra és előtetőre is szüksége van, akkor valamennyi dologban tudunk neki segíteni és egy csomagban össze tudjuk állítani számára. Hatalmas színskálával és különböző árkategóriájú termékekkel rendelkezünk, így teljes mértékben az ügyfél igényeihez tudunk igazodni” – mondta az ügyvezető.    

A cég egyik legkeresettebb termékcsoportja az úgynevezett okos otthonok berendezései. Ezeknek a készülékeknek köszönhetően szó szerint egy gombnyomással hozhatjuk mozgásba szinte az egész házunkat: “Az egyes minőségi elemeket külföldről szerezzük be, ezekből állnak össze a saját fejlesztésű termékeink, melyeket Szlovákiában a Smart Home márkanév alatt forgalmazunk. Új vezérlőegységünk Wi-Fi-n keresztül kommunikál a redőnyökben elhelyezett motorokkal és egy applikáción keresztül irányítható az egész rendszer. Ennek köszönhetően, lehetünk bárhol a világban, meg tudjuk nézni, hogy például a redőnyeink le vannak-e húzva, és minden rendben van-e otthon.

Az okos otthon berendezések mellett mostanában a speciális árnyékolók, az úgynevezett zipscreenek is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Bár a termék nem mondható újdonságnak, mi is már évek óta értékesítjük, mégis valahogy mostanában kapták fel rá a fejüket az emberek” – tette hozzá Kiss Zoltán. 

Zip screen v pohybe ☀️??

Közzétette: Smart Home Technology – 2020. május 26., kedd
Zipscreen, működésben

Habár a Smart Home Technology cég az évek során a kínálat és a szolgáltatások összetételében is nagy változáson ment át, egy dolog végig változatlan maradt, ez pedig a színvonal: “Cégünk alapfilozófiája, hogy magas minőségű termékeket kínáljunk ügyfeleinknek. Kínálatunkban az alacsonyabb árkategóriájú és a luxus termékek is megtalálhatók, ami viszont valamennyiben közös, hogy minden esetben színvonalas, ellenőrzött termékekről beszélünk” – mondta búcsúzóul a Smart Home Technology ügyvezetője, Kiss Zoltán.  

A komáromi Smart Home Technology teljes kínálatáért érdemes ellátogatni a cég hasonló nevű Facebook oldalára, vagy a smarthometech.sk weboldalra.