Mix 2020. 06. 17.

Az Absolon s.r.o. segít Önnek, hogy megbízható tető legyen a feje fölött

Meg akarja óvni pénztárcáját a komoly költségektől és szeretné biztonságos tető alatt tudni magát és otthonát? Az Absolon s.r.o. a tetők igazi mestere, hiszen nem csupán a lapostetők szigetelése, de a nem megszokott, speciális szerkezetű tetők borítása terén is gazdag tapasztalattal rendelkezik.

A több mint egy évtizedes tevékenysége során az Absolon s.r.o. nem csupán a határon belül, de külföldön, Magyarországon és Ausztriában is megbízható partner hírnevét építette ki, legyen szó magán-, üzleti- vagy önkormányzati szféráról. Habár a tetők szigetelése terén minden egyes munka egyedinek számít, akad olyan, amely egyértelműen kiemelkedik a többi közül. “Az évek során számos nagyszabású munkálatban is részt vehettünk. A Duna gátjának megerősítése során mi végeztük a szigetelést, tavaly a komáromi bíróság épületének tetőjét fedtük le, valamint szintén tavaly év végén kezdtük el a Tiszti pavilon Duna felőli részének javítását. De egy speciális medence fóliázása vagy egy nem megszokott tetőforma lefedése is rendkívül látványos és érdekes tud lenni” – mondta el az Absolon s.r.o. ügyvezetője, Goda Szilárd.

Az Absolon s.r.o. teljeskörű szolgáltatást nyújt ügyfeleinek, mely a munkálatok elvégzése mellett konzultációt, tanácsadást és kalkulációt is magába foglal, utóbbiakat ráadásul díjmentesen: “A munkálatokat megelőző szolgáltatások, így a konzultációk, a bemérések és az árajánlat elkészítése is ingyenesek. Az ügyféllel történő konzultáció során elmagyarázzuk a munka folyamatait, igyekszünk tanácsot adni és elmondjuk a véleményünket az egyes alapanyagokról,valamint, hogy melyiktől mi várható el. A végső döntést viszont természetesen mindig az ügyfél hozza meg” – mondta az ügyvezető. 

Egy ház, vagy lakóegység karbantartása során a tető sokszor a mostohagyerek szerepét tölti be. Sokan ugyanis csak akkor veszik észre a jelenlétét, amikor már baj van vele. Pedig rendszeres karbantartással jelentős kiadástól óvhatjuk meg pénztárcánkat. “Bár sok gyártó dicsekedik azzal, hogy karbantartást nem igénylő rendszereket árusítanak, az én tapasztalatom az, hogy nem létezik tető, amivel ne kéne törődni, akár minimális szinten is. Az őszi levélhullások, vagy a tavaszi virágzások idején nagy problémákat okoznak a dugulások, emellett az ember nem is hinné, mennyi szemét képes lerakódni a tetőn egy év alatt. Egy beszivárgás pedig adott esetben az ácsszerkezetet, gerendákat és leceket is komoly mértékben károsíthatja, aminek a helyreállítása súlyos költségekkel járhat. Ezért is dolgoztuk ki karbantartási szolgáltatásunkat, mely országos szinten is különlegességnek számít. Évente egyszer végezzük az ellenőrzést, lapostetők esetében egy speciálisan erre kifejlesztett röntgengéppel is. Szolgáltatásunk részeként megtisztítjuk az elvezetőket, valamint átvizsgáljuk, hogy nincsenek-e repedések, szakadások” – mesélt az Absolon s.r.o. különleges szolgáltatásáról Goda Szilárd. 

Annak ellenére, hogy a szakterületen csak ritkán üti fel a fejét egy-egy forradalmi újítás, az Absolon s.r.o. folyamatosan keresi az újabbnál újabb lehetőségeket: “Egyre többet dolgozunk folyékony szigetelőanyagokkal azokon a helyeken, ahol a használata indokolt, és persze az ügyfél is igényli azt. Miután pedig valamennyi munkálatot saját alkalmazottainkkal végezzük, az újdonságokba őket is bevonjuk, kikérjük a véleményüket. Időről időre továbbképzéseken is részt vesznek, a legtapasztaltabbakkal pedig rendszeresen megvitatjuk az aktualitásokat, új lehetőségeket” – mondta az Absolon s.r.o. ügyvezetője.   

A tetők szigetelése és karbantartása mellett azonban egyéb szolgáltatások is tartoznak az Absolon s.r.o. tevékenységi köre alá. “Van egy kis lakatosműhelyünk, így többek között rácsok, kerítések és acélszerkezetek készítését is vállaljuk. Emellett ácsmunkákkal és medencékkel is foglalkozunk. Utóbbi esetében teljes körű szolgáltatást vállalunk, tehát tisztítást, a vízminőség beállítását, folyamatos ellenőrzést és felújítást is. Bár ezek csak a tevékenységünk kisebb részét teszik ki, nagyon büszkék vagyunk rá és örömmel állunk az ügyfél rendelkezésére ezeken a területeken is” – mondta búcsúzóul Goda Szilárd. 

További információért érdemes felkeresni az Absolon s.r.o. Facebook-oldalát, illetve weboldalát, az absolon.sro.sk-t, vagy hívja a +421 908 138 520-as telefonszámot.