Kultúra 2024. 04. 18.

Az emberiség végéről, a természet esélyéről és a jövőről Jordán Tamás hálózatkutató biológussal

Folytatódnak a Kikötő – Polgári Szalon rendezvényei. A következő eseményen  Jordán Ferenc hálózatkutató biológus, rendszerökológussal találkozhatunk. A beszélgetésre április 24-én (szerdán) kerül sor a RÉV-Magyar Kultúra Házában.

Miért fontos, hogy kategorikusan változtassunk a természethez fűződő viszonyunkon? Kit, vagy kiket terhel döntő felelősség a mostanra kialakult helyzetért? Miért került mélypontra a társadalom és a természet viszonya? Mennyi idő alatt látszódhatna már örvendetes javulás? Süketek-e a döntéshozók és hogyan érhető el globális összefogás? Milyen egy stabil és egészséges ökoszisztéma? Van-e remény a túlélésre és mit kell ehhez tennünk? Derű-, vagy borúlátó-e a jövőt illetően? Az emberiség végéről, a természet esélyéről, földi ökoszisztémáról és a jövőről beszélgetünk az ismert hálózatkutató biológussal a Kikötő – Polgári Szalon 2024. április végi rendezvényén.

Vendég: Jordán Ferenc hálózatkutató biológus, rendszerökológus, az MTA doktora, a Pármai Egyetem kutatója

Házigazda: Bödők Gergely, történész
Időpont: Április 24. I SZERDA 18:00
Helyszín: Rév – Magyar Kultúra Háza

Az esemény látogatóinak felajánlásait (jelképes 2 euró = 750 forint), vagy tetszés szerinti adományát ezúttal is közhasznú, jótékony célra használjuk fel. Az eseményen videó- és fényképfelvételek készülnek!

A cikk támogatója Komárom Városa