Sport 2017. 10. 10.

Bajnoki címekkel tértek haza Zalaegerszegről a komáromiak

Nagyszerű eredményekkel zárták a komáromi Alexandros Muay Thai Gym versenyzői a Zalaegerszegen megrendezett European Open Nemzetközi Combat Sport Bajnokságot.

Horváth Martin két szabályrendszerben is a dobogó legfelső fokára állhatott, a K-1 62 kg-os kategóriájában megszerzett bajnoki öv után K-1 light-ban is egyhangú győzelmet aratott egy nagyon pörgős döntő végeztével.

Mészáros Anna 64 kg-ban K-1 light szabályrendszerben nagyszerű technikákat bemutatva győzte le a nála jóval magasabb ellenfelét, ezzel megszerezve a bajnoki címet.

A gyönyörű technikákat felvonultató Schwéger Tímea, aki az Alexandros Muay Thai Gym mellett a győri Koko-Gym versenyzője is, pontozással győzte le a nála egy súlycsoporttal nehezebb ellenfelét, a szintén remek harcos Bélik Tímeát. Ezzel szintén megszerezve a bajnoki övet.

A felkészítők és versenyzők szeretnék megköszönni a támogatást Komárom városának, Berta Csabának, Bihari Balázsnak és a szakmai együttműködést Kókai Gábornak, valamint a győri Koko-Gym csapatának.

A versenyzők felkészítő edzői Grónai Sándor és Katona Éva voltak.

Gratulálunk a Csapatnak!