Város 2023. 12. 11.

Átszakította a korlátot a hídon egy gépjármű – a sofőr állapota kétséges

Ma koradélután helikopterzúgásra és szirénazajra kaphatták fel a fejüket a komáromiak. A hídra felérve pedig döbbenetes látvánnyal szembesülhettek az arra járók.

Egy szürke autó sofőrje a körforgalomból kihajtva, a pénzváltó talpazatának szélét megrongálva gázt adott, kidöntött egy táblát és a járdán végigszáguldva lehajtott a hídról a korláton át. A parkoló autók egyikében is kárt tett.

Hogy az autót vezető férfi rosszul lett-e és azért történt a baleset, vagy szándékosan hajtott gépjárműjével a mélybe, egyelőre nem tudni. Mindenesetre a helyszínen tartózkodók sokk hatása alatt vannak a történtek látványa miatt.

A helyszínelés és a terület lezárása jelenleg is zajlik. A sérültet pedig mentőhelikopterrel szállítják a sürgősségi ellátásra. A helikopternek a körforgalom közepén sikerült leszállnia.

A híd ettől függetlenül egyelőre járható, a közlekedés nincs akadályozva.

Vigyázzunk az utakon!

Frissítés

A kocsit vezető 72 éves férfi a jelenlegi álláspont szerint elveszthette eszméletét, így a jármű irányíthatatlanná vált. A 8-méteres zuhanásban a Skoda típusú autó a tetejére zuhant, a légzsákok kinyíltak. Az autóban talált papírok alapján – és a TV JOJ információi szerint – nincs kizárva, hogy a férfi cukorbetegségben szenvedett, és hiperglikémiás sokkot kapott. A mentőhelikopterrel Érsekújvárba szállították őt.