Város 2015. 12. 07.

Barnuljon Ön is a Csoki-szoliban!

1,7 perc alatt 1000NE D-vitamin

Vadonatúj, exkluzív szolárium stúdió nyílt a Komáromban, a Határőr utca 21. szám alatt. Az új stúdió 8 géppel (ebből 5 fekvő és 3 álló), a piacon található legújabb és legjobbak közé sorolt Hot Premium csokicsövekkel várja látogatóit. Az itt található csövek egyedülállóak, kizárólag a CHOCOLATE brown szolárium hálózat stúdióiban találhatók meg!

A Chocolate Brown HOT! PREMIUM csövet 2014 végén fejlesztették ki, és szakmai körökben a világ egyik legjobb szolárium lámpájának tartanak. Akkreditált vizsgálatok alapján, ha Chocolate Brown Nr.2 típusú csövekkel felszerelt Sunless V58 állógépben napozunk, átlagosan 1,7 perc alatt 1000NE D-vitamin képződik szervezetünkben. Ez azt jelenti, hogy kicsivel több, mint 3 perc alatt feltöltődhetünk a szükséges napi D-vitamin mennyiséggel.

IMG_6614

A szervezetünk számára szükséges D-vitamin jelentős része napsugárzás hatására keletkezik a bőrünkben. A legtöbb európai túl kevés D-vitamint kap, különösen a téli hónapokban. A D-vitamin tartós hiánya komoly egészségügyi problémákhoz vezethet. Ilyenek például: a csontritkulás, izomgyengeség, szív- és érrendszeri panaszok, autoimmun betegségek, angolkór, mellrák, prosztatarák és a vastagbélrák. Azonban az egyedülálló Hot Premium Csokicsövekkel – így a komáromi szoláriumban is – 3 perc alatt feltöltődhetünk a szükséges napi D-vitamin mennyiséggel!

És ez még nem minden! Az új stúdióban első osztályú kozmetikumok segítik a mélyebb, tartósabb és rövid időn belül bekövetkező barnulást. Emellett használatuk védelmet nyújt az UV-fény nem kívánatos hatásai ellen. Táplálják a bőrt, anti-aging hatóanyagaik segítségével pedig megelőzik az apró ráncok kialakulását. Kellemes, erőteljes illatuk hozzájárul ahhoz, hogy a szoláriumozás még kellemesebb élmény legyen.

Mindehhez elérhető áron, a legmagasabb színvonalon juthat hozzá a Határőr utca 21. szám alatt!

soli2 soli3

Szólj hozzá!