Mix Dél-komárom 2020. 08. 03.

Baseballütővel támadtak ismerősükre, mert nem hatott a kábítószer

A bíróság elrendelte annak a nőnek és két társának letartóztatását, akik azért vertek és fenyegettek meg egy helyi lakost, mert a vásárolt kábítószernek nem volt hatása – írja a police.hu.

A Komáromi Rendőrkapitányság büntetőeljárást folytat D. Gyöngyi és társai, H. László és K. József komáromi lakosok ellen, akik 2020. július 19-én 19 óra körüli időben Dél-Komáromban, egy földúton a bozótba csalták az egyik ismerősüket. A helyi férfitól korábban tartozás fejében kábítószernek vélt anyagot vettek át. A kapott szernek elmondásuk szerint azonban nem volt hatása, így a pénzüket követelve őt megverték. Egy baseballütővel fenyegették, majd tőle értéktárgyait elvették azzal a feltétellel, hogy azokat akkor kapja vissza, ha a tartozást megadja.

A rendőrök a feljelentést követően azonosították a 26 éves nőt a 29 éves H. Lászlót és a 39 éves K. Józsefet. A három tettes ellen csoportosan és felfegyverkezve elkövetett önbíráskodás bűntett elkövetése miatt indult eljárás. Az elkövetőket a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, és őket őrizetbe vették. A rendőrség kezdeményezésére a Komáromi Járás Ügyészség indítvány tett a letartóztatásukra, amelyet az illetékes bíróság 2020. július 31-én elrendelt.

(police.hu)