Blog 2012. 12. 13.

Basti a Showder Klubba készül-A Láthatatlan Ember

Mosolyogtató, ám ugyanakkor elgondolkodtató történetet hallottam nemrég. Történt ugyanis, hogy egy Komárom környékbeli községben néhány hete egy társaság néhány tagja beszélgetésük során engem emlegetett.

Komáromról beszéltek, pontosabban arról, hogy én milyen gyenge polgármestere vagyok a városnak, és nem törődök annak fejlődésével, sorsával – polgármesterként nem teszek semmit a városért. A társaság néhány másik tagja volt kénytelen „felvilágosítani” a beszélgetőket arról, hogy immáron két éve nem én vagyok Komárom polgármestere, így bíráló szavaikkal más személyt kellett volna illetniük.

A sztorit hallván elgondolkodtam – vajon hogyan sikerült Komárom város vezetésének elérnie, hogy néhányan még mindig azt gondolják: én vagyok a polgármester?! Lehet, hogy azért van így, mert a jelenlegi vezetésről nem lehet sokat hallani? Vagy tán azért, mert a polgármester fontos kérdésekben inkább nem foglal állást, nem áll ki az emberek elé, nem jár intézkedni a város érdekében? Ha a jelenlegi vezetés jó és eredményes munkát végezne, számomra se jelentene gondot, hogy „összekevernek” az aktuális polgármesterrel – hiszen akkor pozitívan említenének. Ám így, hogy lényegében nem csinál semmit, nem fejleszt semmit, sajnos elég sok kritikát kapok olyan ügyek miatt, melyek nem is hozzám kötődnek.

Persze valljuk be: nem csak a lakosok nem hallottak, nem tudnak a város jelenlegi vezetésének munkájáról, de bizony így van ezzel több állami, hivatalos szerv is. Bebizonyosodott tehát, hogy a Láthatatlan Ember nem csak fikció, hanem nagyon is valós lény…és itt él Komáromban.

(forrás: basti.sk)