Mix 2019. 03. 29.

BEEP! – Találkozott már ehhez hasonlóval?

Ki ne akarna sikeres lenni? (Állhatunk ehhez a kérdéshez úgy, ahogy ezt iskolásként tettük.)
Az emelje fel a kezét! (Állhatunk ehhez a kérdéshez úgy, ahogy ezt az életünk során megszoktuk.)
Az várakozzon otthon ölbe tett kézzel.
Minek is fejtegetnénk azt, hogy miképp nem lehetséges magvalósítani. Mi azt szeretnénk Önökkel megosztani, hogy miképpen valósítható meg. Mert a siker elérhető!

BUSINESS NETWORKING (net – work – king)

Egy kis értelmet magyarázó szójátéka egy olyan angol szónak, amely fordításban olykor nehezen nyer pontos leírást. Ez egy hálózat, üzletemberek közti kapcsolatépítés, olyan munkás tevékenység, melynek a végén ott a siker – a király.
Így leírva ez még mindig csak egy ködbe burkolódzó csupasz váz.

PONTOSAN MIRŐL IS VAN SZÓ?

Üzletemberek találkozóiról azzal a céllal, hogy megismerjék egymás üzleti tevékenységét, hogy meglássák a másik által nyújtott üzleti lehetőségeket, hogy ajánlásokra és hírnevük öregbítésére tegyenek szert, hogy megosszák a hasznos tapasztalataikat egymás közt és, hogy kereskedelmi előnyökre is szert tegyenek.
Ennyit talán bevezetésképpen.

MIBEN NYILVÁNUL MEG ÉS MIRŐL SZÓL A BEEP ELŐNYE SZÁMOMRA?

Lehetőségről új és hasznos kapcsolatokra szert tenni, utat találni – nem csak a régión belül – új üzleti kapcsolatokhoz, alkalom a személyes és céges fejlődéshez, összeköttetések és jó üzleti viszony ápolása egy vállalkozók által látogatott közösségben.

MIKÉPPEN ZAJLANAK EZEK A TALÁLKOZÁSOK?

Az első találkozó előtt megfelelő mennyiségű névjegykártyát érdemes magunkhoz venni és felkészülni egy lényegretörő, egyperces szóbeli bemutatkozásra a többi résztvevő számára. Az érkezési regisztráció után egy közös reggelivel indítva megkezdődik maga a networkinges tevékenység. Ezután következik a BEEP tevékenységének rövid ismertetése, a résztvevők bemutatkozása, a klubtagság feltételeinek és a jövőbeli programoknak az ismertetése, végül teret kapnak a résztvevők a személyes beszélgetéshez.

AZ ÖSSZEJÖVETEL FÉNYPONTJA

Ez pedig nem más, mint a ,,hivatalos,, rész utáni kötetlen kapcsolatépítés, amely lehetőséget ad azokkal a résztvevőkkel való ismerkedéshez, akiknek a tevékenységi körét a bemutatkozás során összeegyeztethetőnek találtuk a saját jövőbeli üzleti terveinkkel.
Mint ahogy egy bölcs magyar mondás is tartja: A könnyű is nehéz a nemakarónak, a program ezen része kiaknázható lehetőséget csak a nemakarónak nem fog nyújtani.

ÍGY ELSŐRE EZ EGYSZERŰ IS MEG NAGYSZERŰ IS, DE! MI A HELYZET HOSSZÚTÁVON?

Messziről író ember azt ír amit akar és ráadásul a pudding próbája az evés. Így tehát az első látogatás során a meghívott vendég az elveinkről győződhet meg, tagként pedig a hosszútávon jövedelmező lehetőségek tárházáról.

HOSSZÚTÁVON AKAROK JÖVEDELMEZŐ ÉS SIKERES TEVÉKENYSÉGET FOLYTATNI

Ez a célunk közös. Ehhez elengedhetetlen egy erős és építő jellegű közösség, ami záloga a tartós fejlesztésnek és fejlődésnek.

MI AZ ELSŐ AJÁNLOTT LÉPÉS?

www.beep.world Ezen a weboldalon lehet regisztrálni Szlovákia különböző városaiban megrendezett találkozókra. A komáromi és a környékbeli vállalkozók számára 2019. április 4-én egy rendhagyó eseménnyel készülünk, ahol az egész régióból és Pozsonyból fognak vállalkozók részt venni. Az eddigi tapasztalatainkból kiindulva a célszerűség érdekében 50 vendégre limitáljuk a résztvevőket, tehát az érdeklődők a mihamarábbi regisztrációval tudják biztosítani jelenlétüket. – mondja Drahos Martin, aki az esemény szervezője és a BEEP s.r.o. képviselője.

 

Mindenkit szeretettel várunk, aki úgy döntött, hogy szeretne minket megtisztelni a jelenlétével.