Kultúra 2023. 03. 30.

Beszélgetés Mérő Lászlóval

A Kikötő – Polgári Szalon következő rendezvényén a matematikus, publicista, pszichológus, játékfejlesztő Mérő Lászlóval találkozhatunk. Az est házigazdája Bödők Gergely. Az eseményre április 5-én (szerdán) kerül sor 18:00 órai kezdettel, a Rév – Magyar Kultúra Házában.

Mit nyert eddig a tudomány és az emberi megismerés a tudományos hipnóziskísérletekkel? Mennyire tudomány tudományos marketing? Hogyan „adható el” jól tizenöt percben egy több éves kutatás és mi kell ahhoz, hogy felejthetetlen legyen egy tudományos előadás? Mitől lesz egy ember hiteles? Miért jó az, ha a járvány után nem áll vissza minden a „régibe”? Létező jelenség-e egyáltalán a véletlen? Mitől függ, hogy racionálisan döntünk-e? Hogyan lehetünk boldogok? Beszélgetés hivatásról, viselkedési közgazdaságtanról és pszichológiáról egy matematikusból lett pszichológus professzorral a Kikötő – Polgári Szalon 2023. április eleji rendezvényén.

Az esemény látogatóinak felajánlásait (jelképes 1 euró = 390 forint), vagy tetszés szerinti adományát ezúttal is jótékony célra ajánlják fel a szervezők.