Város 2017. 06. 12.

Bisztró nyílik Komáromban

Új kulináris élményeknek örülhetnek a komáromiak! Június 19-én megnyitja kapuit a BC1 Bistro & Lounge.

A nyári szezon a lehető legtöbbet ígéri egy új bisztró esetében: minőségi, friss alapanyagokat és napfényes teraszt. „Az étlap összeállításánál a modern konyhatechnológiai eljárásokra helyeztük a hangsúlyt. Lesznek hagyományos ételek is, ám azokat szintén új köntösben szeretnénk tálalni. Koncepciónkat saját szakácsaink kreativitása és ötletei alapján alakítottuk ki” – mondja a BC 1 Bistro & Lounge tulajdonosa, Hodúr Mónika.

Az étlap kínálata szezonálisan változó lesz. Ez vonatkozik a napi menüre is, amely magába foglalja a fitnesz- és a biznisz menüt, illetve a főszakács specialitását is. A BC1 Bistro & Lounge ideális helyszín mindazok számára, akik szeretnének kellemes környezetben, különleges ételeket kóstolni.

Nem egy átlagos étteremről van szó. „Kötetlen, laza stílusban berendezett tér és nem utolsó sorban egyedülálló gasztronómiai élmény várja a vendégeket – vázolja fel Hodúr Mónika az elképzeléseit. – A bisztró ötven férőhelyes, a teraszon pedig harmincan férnek majd el. A helyszín kiválóan alkalmas céges rendezvények, családi ünnepek és lakodalmak lebonyolítására is.”

A BC1 Bistro & Lounge a BC1 irodaépületben nyitja meg kapuit, amely a Pozsonyi úton található. Mivel az épület a város szélén, a főút mentén helyezkedik el, minden bizonnyal nem csupán a komáromiak, hanem a városon átutazók számára is érdekes lesz. „Bízunk benne, hogy új éttermünkkel hozzájárulunk ahhoz, hogy a városunkba ismét élet költözzön, és hogy sikerül a szélesebb környékről is ide csábítani az embereket. Minket az elégedett, és ezért visszatérő vendég motivál a jövőre nézve” – fejezi be a BC1 Bistro & Lounge tulajdonosa, Hodúr Mónika.

 

Szólj hozzá!