Mix Dél-komárom 2019. 05. 24.

„Cápatámadás” várható Komáromban a családi nap alkalmából

Az elkövetkezendő hetek programjai a gyerekekről szólnak Komáromban. Május 25-én a dél-komáromi Igmándi erődbe várják a családokat, 26-án pedig Észak-Komáromot vehetik birtokba a gyerekek az V. Komálom Gyerkőcfesztiválon. A sor június 1-jén a Brigetio Gyógyfürdőben folytatódik, ahol szezonnyitó családi napra várnak mindenkit.

A felettébb elnyűtt cápát idén nyugdíjazza a Brigetio Gyógyfürdő és helyette új, életerős cápa támadására számíthatnak az idei nyáron az élménymedencénkbe látogató vendégek.

A június 1-jei programok 10 órától kezdődnek:

  • 10-16 óra között Paprika Jancsi Csúzlizdája 
  • 10-17 óra között a fürdőbe látogat Európa legnagyobb kiszabadulós játékparkjának, a Trap Factory Indiana Jones mobil szabadulószobája: Indiana Jones Kairóból kap megbízatást, miszerint egy elrabolt kincset kell visszaszereznie rövid határidővel. A kincset egy többszintes labirintusból rabolták el, mely kincs, ha nem kerül vissza eredeti helyére, a legenda és Indy megbízói szerint Kairó eltűnik a Föld színéről. A játékosok feladata a kincs megtalálása és annak visszajuttatása eredeti, labirintusbéli helyére.
  • 10-15 óra között – búvárkodás az úszómedencében
  • 14.00 órától Te is lehetsz életmentő! – életmentési gyakorlat (nemcsak) gyerekeknek
  • 15.30 órától Paprika Jancsi bábelőadás Bartha Tóni Bábszínháza előadásában
  • 10-13 óra között – arcfestés és csillámtetoválás

A számos program mellett június 1-jén akcióval is készülnek: 1gyerek (14 éves korig) +1 kísérő ingyenesen használhatja a Brigetio Gyógyfürdő strandját.

A gyógyfürdő köszöni a Komáromi Tám-Pont Családi- és Gyermekjóléti Intézmény munkatársainak és a komáromi Kistáltos Óvoda pedagógusainak, hogy munkájukkal hozzájárulnak rendezvényünk megvalósításához.