Kultúra 2024. 04. 24.

Carson Coma, Adam Ďurica és Parno Graszt – Borozz, bulizz Bátorkeszin május elején!

Ki ne szeretne egy festői, dombos-lankás borvidéken zamatos borokat inni, ízletes ételeket kóstolgatni, remek társaságban lenni? Emellett jó zenéket hallgatni? A legszebb az egészben az, hogy mindez a szomszédunkban található, és elérhető áron.

A Bátorkeszi Borfesztivál – amely idén május 10-11. között kerül megrendezésre – már ismert eseménynek számít, egyre szélesebb réteget vonz a környékről, határon innen és túl. „Sajnos, egy nagyon fontos borünnep – a Kürti Borfesztivál – olyan formában, ahogy eddig ismerhettük, már átalakult – fogalmaz a főszervező Sine Metu Társaság vezetője, Orosz Örs. – Hiányzik a régióból az ilyen nagy volumenű rendezvény. Ezért a Bátorkeszi Borfesztivál igyekszik nyitni a szélesebb közönség felé, amelyet a fellépők sokszínűsége is bizonyít: idén az ismert magyar nevek mellett szlovák fellépők is megjelennek a műsor palettáján.”  A fesztiválon olyan ismert együttesek lépnek fel, mint a Carson Coma, Adam Ďurica, a közkedvelt 3+2 Együttes és a mindenkit táncra bíró Parno Graszt.

PROGRAM:

Május 10. PÉNTEK:
19:00 Rockmisszió
20:30 Carson Coma
22:45 3+2 Együttes
00:45 Rock-Stone

Május 11. SZOMBAT:
18:00 Locomotiv Revival Band
19:45 Adam Ďurica
22:00 Parno Graszt
23:30 DJ Peter

Bor, zene, vásári látványkonyhák, kézművesek és önfeledt hangulat – idén is vár mindenkit a Bátorkeszi Borfesztivál, május 10-11. között, péntek reggeltől vasárnap hajnalig! A helyi termelők nyitott pincéikben, a régió legjobb borászai pedig faházakból fogják kóstoltatni nedűiket.

A jegyeket EZEN AZ OLDALON találod!