Mix 2019. 02. 13.

Címlaplányokkal újul meg az AhojSzia havilap!

Februártól új tartalommal jelentkezik Komárom ingyenes havilapja, az AhojSzia. A havonta megjelenő újság legújabb számából már egy címlaplány is visszaköszön ránk a szokásos tartalmak mellett. 

Az AhojSzia névre keresztelt ingyenes havilap 2012-ben jelent meg először és azóta is szüntelenül szállítja a Komárommal és a térséggel kapcsolatos híreket, több mint 19 000 példányszámban. Az újságban a legfontosabb újdonságok és történések mellett megtalálhatóak kulturális, sport és közéleti témájú cikkek is. Az AhojSzia egyik legfőbb célja, hogy rendszeresen bemutasson olyan komáromi lakosokat, vagy Komáromhoz köthető személyeket, akik az élet egyes területén kiemelkedően helytállnak és akikre méltán lehet büszke a város. 

A havilap pedig immáron új tartalommal is bővült, hiszen mostantól minden egyes számban egy-egy címlaplánnyal is találkozhat majd olvasó, az újságban lapozva pedig néhány rá jellemző dologra is fény derül.

Keressék a postaládákban!

Légy Te az AhojSzia következő címlaplánya!

Nem jössz zavarba a fényképezőgép lencséjétől és szívesen szerepelnél egy havi szinten közel 20 ezer példányszámban megjelenő újság címlapján? Jelentkezz címlaplánynak!

Hogy mit kell mindezért tenned? Mindössze küldj magadról egy képet, elérhetőségeid, neved és életkorod Facebook üzenetben IDE.

18 éven felüliek jelentkezését várjuk!