Kultúra Dél-komárom 2022. 01. 05.

Cintányéros cudar világ…!

Elég nagy esély van rá, hogy a cikk címében idézett dal is elhangzik majd a hétvégén, Szőnyben, a Kemencés pajtában (Komárom, Kossuth Lajos u. 85 ) rendezendő operettgálán.

A január 8-án, szombaton 17 órakor kezdődő újévköszöntő programon Bányoczky Nóra és Békefi László színművészek a legismertebb operett betétdalokkal szórakoztatják majd a publikumot.

Schmelcz Gézáné, a Kemence Egyesület vezetője, az esemény főszervezője elmondta, a hétvégi program a kikapcsolódáson túl karitatív célokat szolgál, hiszen a támogatói jegyek megvásárlásával a résztvevők a fogyatékkal élők támogatott lakhatásának létrehozásához járulnak hozzá!

– Fantasztikus érzés, hogy minden nap ég a telefonvonal és regisztrálnak a szombati rendezvényre! Egyre csak gyűlnek a támogatóink, célunk megvalósítása egyre közelebb kerül! Tudjuk, hogy az ingatlan megvásárlása az első mérföldkő, de a felújítási munkálatok előkészítésén is gőzerővel dolgozunk! Még van pár szabad helyünk, várunk minden szórakozni vágyót! nyilatkozta a szervező.

További információ az esemény Facebook oldalán olvasható!