Mix Dél-komárom 2022. 06. 13.

Dél-Komárom ismét példát mutatott összefogásból!

Az elmúlt vasárnap Dél-Komáromban jótékonysági süti- és családi napot szerveztek, egy helyi kislány, Anett gyógykezelésére. Az adománygyűjtést helyi önkéntesek kezdeményezték. A felajánlásokból több, mint 3 millió forint gyűlt össze.

Az egésznapos program délelőtt 9.30-kor kezdődött a Jókai ligetben, ahol elsőként a Mozaik Bábszínház adott műsort, melyet a Zsebsün együttes gyermekkoncertje követett. A délelőtt a helyi tűzoltók habpartijával, valamint Dj. Grosso és Dj. Wolf setjével ért véget.

Délután 14 órától a Dogland és a Dogbusiness tartott kutyás bemutatót, majd a dél-komáromi Seniorok járták örömtáncot. A Hangadók koncertje után a Street Generation csapata kápráztatta el nyaktörő parkour-bemutatójával a közönséget.

A nap a Bak-Elit rap bulijával, valamint Dj. Grosso és Dj. Wolf diszkójával, és Gesztenye akusztikus koncertjével zárult.

A kilátogató családokat a fenti színes programok mellet egésznapos ugrálóvár, arcfestés és csillámtetoválás, kézműveskedés, buborékfoci, gokártozás várta.

Az adományokból végül 3 057 825 Ft, míg a licitből 737 000 Ft gyűlt össze. A család a fenti összeget Anett gyógykezelésére fordítja.

(Fotó: Facebook)