Mix 2019. 07. 03.

Dél-Komárom lehet a „Legvirágosabb úti cél”

…persze csak akkor, ha megfelelő számú szavazatot kap a Turisztikai Marketingkommunikációs Ügynökség Zrt. Facebook-játékán…de miért ne? A kategórianyertes települések díjazásban részesülnek, míg a szavazó játékosok között a szervező nyereményeket sorsol ki.

A voksolás 5 héten át, heti fordulókkal zajlik. Minden héten egy-egy kategória településeire lehet szavazni a játék Facebook oldalán közzétett kép alatt a tetszik” funkció használatával. A kategóriák a Virágos Magyarország környezetszépítő verseny 5 kategóriájával egyeznek meg: falvak 1000 főig, 1000 fő feletti falvak, városok 30 ezer főig (itt indult Dél-Komárom), 30 ezer fő feletti városok, fővárosi kerületek.

Egy játékos minden kategóriában, kategóriánként akár valamennyi településre is szavazhat, viszont – tekintettel arra, hogy a kép alatti „reakciógombok” („Tetszik”, „Imádom”, „Vicces”, „Hűha”, „Szomorú”, „Dühítő”) használatával szavaz – képenként csak egyszer. Mindegyik reakciógomb egy voksot jelent a település számára.

Dél-Komáromra itt lehet szavazni!

Kategóriánként a legtöbb érvényes voksot kapott település nyeri el a Legvirágosabb Úti Cél 2019 címet és az ezzel járó díjat.

A kategóriagyőztes települések oklevelet és tárgyi ajándékot kapnak.

A játékosok között kategóriánként 1-1 darab 20.000 Ft forint értékű Oázis Kertészet Vásárlási Utalványt sorsolnak ki.

További információs és részletes játékleírás itt található!