Mix Dél-komárom 2022. 04. 19.

Dél-Komárom már a programturizmus.hu-n is ott van!

Az élménynavigátor oldallal a járvány időszaka után kezdett együtt dolgozni a város. Proczeller Tamástól, a helyi Tourinform iroda vezetőjétől megtudtuk, Dél-Komárom kiemelt helyen van jelen a portálon.

Azért remek lehetőség ez a közös projekt, hiszen a programturizmus.hu csapata profi társaság, az oldal egyszerűen kezelhető, felhasználóbarát, így a „Komárom” szó keresőbe való beírása után, tematikus városi ajánlatokat kapunk. A honlap külön jeleníti meg a Monostori erőd vagy épp, a Brigetio Gyógyfürdő kínálatát, a Magyar Lovas Színház Komárom előadásait, és számos egyéb helyi programot.

– Ezekben a napokban olyan aktualitásokról kapunk naprakész információkat, mint például az április 28-án induló ErődFeszt, – melyen mások mellett olyan nagy nevek lének fel, mint a Kowalsky meg a Vega, Demjén Ferenc, a Neoton Família, az Első Emelet, a Magna Cum Laude, vagy épp az Ocho Macho -, a gyógyfürdő szintén április havi szaunaszeánszai, vagy épp a Lovas Színház szintén április 28-án bemutatandó Idővágta című előadása – tette hozzá az irodavezető.

Új szolgáltatásként a Tourinformban ismét vásárolhatunk a jegymester.hu oldalon értékesített jegyeket is.