Mix 2024. 06. 05.

Dél-komáromi lány a Miss World Hungary indulói között

Egy dél-komáromi lány, Mocsári Dóra is bekerült a Miss World Hungary indulói közé. A huszonegy szexi lány közül tizenhatan kerülnek majd a döntőbe.

Az igazán gyönyörű Dóri 22 éves, idén diplomázik az Óbudai Egyetem Gazdaságtudományi Karán, mellette pedig gazdasági kontrollerként dolgozik.  Példaképe az édesanyja, aki egyedül nevelte fel őt és testvéreit.  5 éve rendszeresen edz konditeremben, kedvenc étele a gulyásleves lángossal, kedvenc előadója pedig Azahriah.

Rövid bemutatkozójában így vallott magáról: „Nyitott és pozitív személyiség vagyok. Kulcsfontosságú elem az életemben a kitűzött céljaim megvalósítása, ugyanis ezt tartom fejlődésem alapkövének. Fontosnak tartom, hogy a testi és lelki problémáink gyökereit feltárjuk, és ne csak tűzoltással kezeljük. Szívügyem, hogy segítsek a nőknek a szorongás felvállalásában és kezelésében.”

A Miss World Hungary 21 versenyzőjének – akiket ide kattintva nézhetsz meg – közös felkészülése már elkezdődött: a lányok részt vettek fotózásokon, kisfilm forgatáson és hamarosan két hétre a felkészítő táborba vonulnak, hogy zavartalan körülmények között készülhessenek a versenyre. A táborba huszonegyen költöznek, de csak tizenhatan állhatnak a kifutóra az élő adásban. A Magyarország Szépe című gálaműsort június 23-án este, élőben láthatják a nézők a Duna televízó csatornáján. A győztes versenyző egy éven át a Miss World Hungary cím birtokosa lesz és lehetőséget kap Magyarország képviseletére a Miss World világversenyen.

Fotó: Miss World Hungary
Nehéz lesz a választás / Fotó: Fuszek Gábor