Mix 2021. 11. 11.

Duna Taxi: Kényelem, tisztaság és precíz munkavégzés

Szeptemberben kezdte meg működését a komáromi tulajdonoskörrel és székhellyel rendelkező Duna Taxi és emberközeli hozzáállásuknak, valamint profi munkavégzésüknek köszönhetően egyre népszerűbbek az utasok körében.

A komáromi Duna Taxi tulajdonosai hosszú évek tapasztalatai alapján határoztak úgy az idei évben, hogy szeretnének alternatívát kínálni mindazoknak, akik a minőségi, kényelmes utazás mellett tennék le a voksukat. Vállalkozásuk pedig rövid idő alatt aratott sikert az utasok körében, akik elsősorban előzékenységük, a tisztaság, a kényelem és a pontosság miatt választják előszeretettel a Duna Taxi szolgáltatásait.

„Társam hosszú ideig taxizott, így pontosan látta azokat a hiányosságokat, amik rossz irányba viszik a taxis szakmát. Bizony sok taxis már elfelejtette, hogy mi is az a kedvesség és, hogy az ügyfél van az első helyen. De olyan is több helyen előfordul, hogy a taxisok túlvállalják magukat, túl sok rendelést vesznek fel, amit aztán nem tudnak teljesíteni és sokáig várakoztatják az utasokat, vagy csak azért nem vállalnak el megrendeléseket, mert nem tetszik nekik egy adott desztináció.

Nálunk azonban alapvető követelmény az emberközeli hozzáállás, hogy készségesek legyünk és, hogy foglalkozzunk az utasokkal. Ez pedig már a sofőrök kiválasztásakor is elsődleges szempontnak számít. Szintén ezért választottunk a fuvarozáshoz felsőkategóriás járműveket, hogy utasaink a lehető legkényelmesebben élvezhessék az utat tiszta, jó illatú autókban“ – mondta el a Duna Taxi társtulajdonosa, Gyűrüsi László.

A Duna Taxinál emellett a gyorsaságra és a megfizethetőségre is nagy hangsúlyt fektetnek, így náluk szinte egyedüliként egy út díja városon belül csupán 2€. „Nálunk a 2€-s tarifa nem egy ideiglenes ajánlat. Szeretnénk hosszútávon megtartani ezt a tarifát, ezért nem tervezzük az emelést sem most, sem a jövőben. Továbbá büszkék vagyunk a gyorsaságunkra is, hiszen ha az utas taxit rendel tőlünk, a legtöbb esetben 10 perc alatt már a helyszínen tudunk lenni. Látszik, hogy utasaink is nagyra értékelik ezeket a dolgokat, hiszen  folyamatosan tágul az ügyfélkörünk, aminek köszönhetően decemberben megduplázzuk a rendelkezésre álló taxijaink számát“ – tette hozzá Gyűrüsi László.

A Duna Taxi havi rendszerességgel kedveskedik ügyfeleinek különböző akciókkal. Az indulás óta él különleges ajánlatuk, miszerint náluk minden 10. út ingyenes, emellett Facebook oldalukon is rendszeresen hirdetnek meg nyereményjátékokat. A fődíjak között ingyenes városi fuvart, a Tipp-Tepp jóvoltából komplett autótisztítást, de 2 személyes bőségtálat is találhatunk az Artéz csárda felajánlásával.

A Tipp-Tepp emellett saját akciót is hirdetett Facebook oldalán. Téli nyereményjátékuk keretén belül mindenki, aki 10€ értékben megvásárolja a 15% kedvezményre feljogosító kupont, automatikusan bekerül a sorsolásba, melynek fődíja egy BMW 1-es személyautó.

Az év végéig pedig különösen érdemes igénybe venni a Duna Taxi szolgáltatásait, hiszen aki december 26-áig teljesíti 10. útját, automatikusan bekerül egy sorsolásba, melynek fődíja egy kétszemélyes wellness nap a pati Wellness Hotelben.

Az aktuális akciókról további információt talál a Duna Taxi Facebook oldalán, amennyiben pedig egy kényelmes fuvarra lenne szüksége egy megbízható szolgáltatótól, hívja a Duna Taxi központját a 0908 584 333-as telefonszámon!