Kultúra 2022. 10. 06.

Durica Katarina írónő a Kikötő-Polgári Szalon legújabb estjén

Hogy válhatott valaki a felvidéki magyar maffia prédájává és milyen megfontolásból maradtak csöndben az erőszak áldozataivá vált nők? Miért lehetett következmények nélküli az elkövetés és mi lett a tettesekkel? Van-e felejtés a továbblépés után és mi köze ennek a megbocsátáshoz? Szlovák-magyar vonatkozásban milyen előítéletekkel élünk ma együtt és mekkora esélye van egy határokon átnyúló szerelemnek? „Irigylésre méltó” hobbi-e a prostitúció, hogyan tud kitörni egy brüsszeli magyar prostituált és hová? Mekkora teher és felelősség mások titkainak az őrzése? Meddig megyünk el, hogy saját gyermekünk lehessen és hogy fel tudjuk nevelni?

Megrázó női sorsokról és legújabb könyvéről is beszélgetünk a legkiszolgáltatottabbak „magyar hangjával” a Kikötő – Polgári Szalon 2022. október közepi rendezvényén.

Vendég: Durica Katarina, író, újságíró

Házigazda: Bödők Gergely történész

Időpont: Október 17. HÉTFŐ 18:00

Helyszín: Rév – Magyar Kultúra Háza

Az esemény látogatóinak felajánlásait (jelképes 1 euró = 410 forint), vagy tetszés szerinti adományát ezúttal is jótékony célra ajánlják fel.

Az eseményen hang- és fényképfelvételek készülnek! A rendezvény szervezése és lebonyolítása a hatályos járványügyi szabályoknak megfelelően történik.

Sajtóhír