Mix 2020. 07. 14.

Egy talicskányitól az 50 tonnáig: Nagy mennyiségű zúzott kő, nagyszerű árakon

A különböző méretű és típusú kövek vagy kavicsok felhasználási területe szinten végtelen. A zúzott kövek, a homok és a sóder a különböző építkezések, míg a díszkövek a sziklakertek és a dekorációs megoldások elengedhetetlen eszköze. Ezen alapanyagok beszerzése során viszont gyakran akadályba ütközhetünk a nehézkes elérhetőségük miatt. Az Ógyalla mellett tevékenykedő Bilfer Trading vállalkozásnak köszönhetően viszont egy helyen válogathatunk a kövek, kavicsok és dekorációs díszkövek széles választékából. 

A különböző felhasználási módjának köszönhetően rendkívül keresett dolognak számít a zúzott kő, a kavics, a sóder és a homok, hiszen útalap, kocsibejáró, kerti ösvények és burkolat alapjának készítése során is tökéletes alapanyagnak számítanak. Különösen a nyári hónapokban támad fel az érdeklődés az említett alapanyagok iránt, hiszen ez idő tájt az átépítések és a ház körüli munkálatok is megszaporodnak. A környéken azonban viszonylag nehéz jó áron hozzájutni ezekhez az anyagokhoz, akár kis-, akár nagy mennyiségben. Persze nem a Bilfer Trading esetében, hiszen az ógyallai Zöldálláson található cég rendkívül széles kínálattal áll a vásárlók rendelkezésére a különböző típusú és formájú kövek vagy kavicsok terén, mindezt ráadásul igencsak kedvező árakon. “Egyik legnagyobb különlegességünk, hogy nálunk kis- és nagy tételben is vásárolhatnak alapanyagokat. Jöjjön a vásárló csak egy talicskával, vagy rendeljen akár több tonna kavicsot, mi mindkettőben tudunk segíteni. Ennek megfelelően természetesen a kiszállítás se okoz gondot, egészen 58 tonnáig vállaljuk a kihordást, akár a vásárló házáig. A különböző típusú kavicsok mellett egyébként rengeteg felkapott és sokak által keresett, különleges díszkövek is megtalálhatók nálunk, szóval a dekorációs elemeket keresőknek is segítséggel tudunk szolgálni” – mondta Bilko Ladislav, a Bilfer Trading ügyvezetője.    

A Bilfer Trading cég még 2001-ben kezdte meg működését a kamionokkal történő áru- és teherszállítással és rendkívül gazdag tapasztalatot szerzett külföldi tevékenységének is köszönhetően: “Jelenleg hét autónk és 28 pótkocsink van, amelyekkel Európa-szerte vállalunk teherszállítást. A kocsik különbözőségének köszönhetően tulajdonképpen mindent képesek vagyunk szállítani, a fától a gépeken át egészen az élelmiszerekig, így a túlméretes szállítás sem okoz számunkra gondot. Rendszeresen járunk a Magyarország – Szlovákia – Csehország vonalon, az aratás és a szüret idején fokozott mértékben keresnek minket, mi pedig a hét minden napján, a nap minden órájában rendelkezésre állunk” – mesélt a cég fő tevékenységéről Bilko Ladislav.    

A túlméretes szállítás és a zúzott kövek értékesítése mellett a Bilfer Trading emellett egyéb szolgáltatásokkal is várja az ügyfeleket. Bérelhető kisbuszait és autóbuszait cégek és magánszemélyek is rendre igénybe veszik a különböző események vagy utazások lebonyolítása során: “Sportklubok, iskolák és cégek is rendszeresen fordulnak hozzánk autóbuszbérlés ügyében, hiszen járműveink nagyobb kapacitással rendelkeznek, így egy busszal 54 fő szállítását is vállalni tudjuk. De családi események, mint például lagzik kapcsán is gyakran keresnek minket. Ha viszont egy szűkebb társaságnak van szüksége személyszállításra, a 8+1 személyes mikrobuszunk is rendelkezésre áll. Továbbá igény szerint reptéri transzfert is tudunk biztosítani mindhárom környékbeli, vagyis a pozsonyi, budapesti és bécsi reptérre is” – mondta végezetül Bilko Ladislav, a Bilfer Trading ügyvezetője. 

A Bilfer Trading pontos kínálatával, áraival és a szolgáltatásaival kapcsolatban érdemes felvenni a kapcsolatot magával az ügyvezetővel, Bilko Ladislavval a 0903 111 030-as telefonszámon, vagy e-mailben, az info@bilfertrading.sk-re küldött üzenettel. 

(PR)