Város 2012. 03. 22.

Érdekes rendezvények a Szinnyei József Könyvtárban

A révkomáromi Szinnyei József Könyvtár hetedik lakótelepi főépületében több érdekes rendezvénnyel várják a nagyközönséget.

Március 26─től 30─ig tart az immár hagyományossá vált könyvbörze, ahol rendkívül kedvező áron értékes olvasnivalókkal, szépirodalmi, ismeretterjesztő, vagy éppen ifjúsági és gyermekkönyvekkel gyarapíthatjuk otthoni könyvtárunkat. Ugyancsak március 26─án 16 órai kezdettel szintén az Eötvös utcai főépületben kerül sor a Komárom a kajak─kenu jegyében című kiadvány keresztelőjére és bemutatójára, amelyre várnak minden, a téma iránt érdeklődő sportbarátot.

Március 27─én 17 órai kezdettel a könyvtár Nádor utcai épületében kerül sor Dagmar Janiďová Ahol a Stüx folyó ered című kiállításának megnyitására. Március 27─én az Eötvös utcai főépület zeneszalonjában 10 órai kezdettel a Komáromi Művészeti Alapiskola koncertjén vehetnek részt az érdeklődők. Március 29─én 17 órakor a feng shui iránt érdeklődők hallgathatják meg a Nádor utcai épületben Iveta Ďurišová feng shui szakértő előadását arról, miként rendezzük át, alakítsuk úgy lakókörnyezetünket, vagy éppen irodánkat, munkahelyünket, hogy az segítségünkre legyen a harmonikus, boldog magánélet, vagy a sikeres vállalkozás megteremtésében.

Látogassanak el Önök is a könyvtár rendezvényeire!

(Dunatáj hetilap 11/2012)