Kultúra 2015. 12. 17.

Ezeken a helyeken bulizhatsz szilveszterkor

Vészesen közeledik 2015 utolsó napja, és elképzelhető, hogy még mindig nem tudjuk, hol fogunk szilveszterezni. Igyekeztünk összegyűjteni a városunkban található, nem zártkörű partikat.

A Westben DJ Kovács adja majd meg a buli hangulatát. A belépők 4 és 10 euróba kerülnek, attól függően, foglaltatunk-e asztalt, vagy sem. A jegyek korlátozott számban kaphatók!

A Castelloban Alex és Ati lesznek a házigazdák. Minden belépő korlátlan pezsgőfogyasztást foglal magában. Normál jegyek: elővételben 5 euró, helyszínen 7 euró. VIP Silver jegyek – svédasztalos ellátást is tartalmaz. Elővételben 10 euró, helyszínen 15 euró. VIP Gold jegyek – a helyszínen váltható, 25 euró. Tartalmaz: 45 eurós italkupont és svédasztalos ellátást is. 

A Deja Vu-ben Pipec és Barátai szolgáltatják a hajnalig tartó élő zenét. A jegyek elővételben kaphatók, az ár egységesen 15 euró, amely tartalmazza: az üdvözlő italt, ropogtatni valót és a zenedíjat. Az est batyubál jellegű.

Vadkacsa étterem és panzióban DJ Szomi áll majd a lemezpultnál. A belépő 44 euró, amely komplett menüsort tartalmaz, hidegtálakkal, meleg étellel, italokkal.

A dél-komáromi Sportcsarnokban a Weekend Moon együttes élő zenével biztosítja a jó hangulatot. Jegyár 2900 Ft, elővételben a Jókai Moziban kaphatók. Kapunyitás 19.00 órától. Az est batyubál jellegű.

Ezen kívül a Klapka térre is kisétálhatunk, itt 23.00 és 02.00 óra között szabadtéri diszkó és fényjáték vár mindenkit, éjfélkor pedig természetesen tűzijáték lesz. Hogy nehogy megfagyjunk, a puncsot és forralt bort árusító bódé is nyitva tart.

Szólj hozzá!