Sport 2017. 06. 20.

Falra mászik a komáromi pókember

Szájtátva néztük a videót, amelyben komáromi Farkas Laci (25), hip-hop, felmászott a régi szabadtéri mozi épületére. Mint később kiderült, a villámhárító volt a “mászókája”.

Komáromi pókember? ? A srác gondolt egyet, és felmászott a villámhárítón a régi szabadtéri mozi épületére! Ha kíváncsi vagy pókemberünk kilétére, olvasd el a vele készített villáminterjúnkat! https://sziakomarom.sk/falra-maszik-a-komaromi-pokember/

Közzétette: Szia Komárom – 2017. június 20., kedd

Ezt meg hogy csinálta?

“Nem tudom – volt a felelet, amikor sikerült elérnünk. – Egyszerűen csak megy.  Tegnap, edzés után (az épületben található konditerembe járok) kisétáltam, ránéztem a villámhárítóra, és úgy gondoltam: kipróbálom.”

Azért a dolog nem ilyen egyszerű: Lacinak 14 éves korától lételeme a mozgás. Először capoeirázott, aztán sokáig tánccal edzette izmait és tartotta magát formában. “Olyan 20 éves koromtól fordultam az extrém sportok felé – mondja. – Sok mindent kipróbáltam, szeretem a kihívásokat, az érdekes, már majdnem cirkuszi sport-mutatványokat. Pörgés-forgás, kézenállás, szaltók… Sokszor kísérletezem: vajon mire vagyok még képes? A falmászás már régóta megy, de eddig még csak bent próbálkoztam vele. Ez volt az első alkalom, hogy egy épületet kívülről céloztam meg. S hogy miért csinálom? Adrenalin. Feldob, mint a kávé…”

Laci egyébként a munka területén is az extremitást kedveli: alpinista munkákat végez a környéken.

 

Szólj hozzá!