Mix 2016. 09. 06.

Fiatalodj 10 évet műtét nélkül!

Ne csak a testünket eddzük, tornáztassuk meg az arcunkat is! A nők legnagyobb ellensége a ráncok megjelenése. Nyerd vissza az önbizalmad! Válaszd a természetes megoldást és fiatalodj meg Zsidó Hedviggel! Az arctornatréner szeptember 12-től forradalmian új módszerrel varázsolja vissza a hölgyek és urak feszes arcbőrét, Szlovákiában egyedülállóan.

„Mielőtt 50 éves lettem belenéztem a tükörbe, és nagyon nem tetszett, amit láttam. Bojtor Márta arctornatrénernél megtanultam, hogyan töltsük fel izommal a ráncokat és ez az, amiben igazán kiteljesedhetek.” Hédit mindig is érdekelte a szépség, mi sem mutatja ezt jobban, hogy csúcstechnológiás fogfehérítéssel is foglalkozik – hiszen egy szép fehér mosoly szépíti meg az arcot igazán. Hédi nem érzi magát 54 év évesnek, és ezt a külsején is szerette volna megmutatni. Az eredmény magáért beszél, a saját bőrén tapasztalja a módszer hatékonyságát! Sehol egy ránc, vagy folt, Hédi 15 évet is nyugodtan letagadhat a korából – és mindez az arctornának köszönhető.

zsido-hedvig-700px

„A nőket állandóan foglalkoztatja a szépség fogalma. Ha Istenke egészséget ad, az arctorna egészen addig végezhető, amíg csak élünk és mozgunk.” Hédi szalonja nyugalmat és harmóniát áraszt. A lila falak saját festésű képekkel és gyönyörű, vintage stílusú kiegészítőkkel díszítve várják a vendégeket a kemény munkára. „Igen, sokan azt gondolják, egy arctornában ugyan mi lehet nehéz. Próbáld ki, és meglátod, nem is olyan egyszerű!”

unnamed (1)
Az arc izmai az évek múlásával elvékonyodnak, elveszítik feszességüket és erőtlenül elkezdenek lógni. Kiürül a szem alatti rész, és ezek a sötét karikák is csak az idő múlását jelzik. A fiatalos megjelenés viszont az arctornával visszanyerhető, hiszen a feszességhez az arcban is izmokra van szükség. „Ha a testet lehet edzeni, az arcot miért ne lehetne? Márta anatómiailag tanulmányozta az arcot és kifejlesztette az arctorna egy újfajta módszerét, melyben úgynevezett takarással dolgozunk. Nincs másra szükségünk, mint a kezünkre, mellyel ellenhatást gyakorlunk az arcra. Akárcsak az edzőteremben a súlyzós gyakorlatokkal, az arctornánál a minden irányból történő ellenállással tudjuk még keményebben edzeni arcizmainkat. A kezünk pedig vasaló módjára kisimítja a ráncokat. Külföldön is felfigyeltek már a magyar szabadalomra, Márta számára azonban a legfontosabb, hogy a módszer hiteles maradhasson.”

Hogyan néz ki egy óra felépítése? „Hétfőn 11 és 18 órától, csütörtökön 18 órától és pénteken 11 órától indulnak a kezdő és haladó csoportok 6-10 fős létszámmal. Fekve kell végezni a gyakorlatokat, amikor a többi izom elernyed. A nyugodt, meditációs állapotban elérjük, hogy csak az arcra koncentráljunk és teljesen benne legyünk az edzés alatt végzett mozdulatokban. Takarás alatt feszítünk, lépcsőzünk, liftezünk. Úgy építjük fel az órákat, hogy ne legyenek unalmasak. Ahogy váltogatjuk a gyakorlati technikákat, az izom mindig máshonnan kapja az impulzust. Előfordulnak majd vicces arckifejezések is, melyeken jókat nevetünk. A szépség Isten ajándéka, ezért remélem a szalonban úgy fognak összejönni a nők, hogy örülni tudjunk egymásnak. Nem irigykedünk, nem rivalizálunk, hanem összetartunk.” Edzés után fehérje és víz fogyasztása javasolt, hogy az izom szépen épülhessen. Nem kell félni, az arc alapvetően nem változik meg, nem lesz más, mint fiatalkorban. Szép lesz és telt, hiszen a természetes szépülésnél nincs jobb. Az egy órás edzés ugyan nem izzaszt meg, ám az arcizmok is tudnak fájni rendesen. Egyszerűen érezni a torna hatását, ahogy erősödik az arc. „Olyan erős kollagén-termelési folyamat indul be, amitől eltűnnek a ráncok. A szemműködésre is kifejezetten jó hatással van és a haj is szépen sűrűsödik tőle.”

unnamed (2)

Vannak kizáró okok, ami miatt nem arctornázhatunk? „Plasztikai műtét és hialuronsavas kezelés után négy hónappal lehet csak elkezdeni az edzést. Kezeletlen magas vérnyomás és komoly szembetegség esetén pedig kizárt a gyakorlatok végzése.”

Mikor kezdhetjük meg az arctornát? A kötőszövetek minőségétől függően akár már harmincöt éves kortól el lehet kezdeni a munkát. A módszer nem egyszerű, de elsajátítható és később otthon is végezhető. Ám ahogy egy személyi edző, úgy egy arctornatréner is nagyobb mértékben képes motiválni a célunk felé. Több mint négyszáz gyakorlattal edzhetjük az arcunkat a homloktól a nyakig, az arc pedig öt hónap alatt épül fel teljesen. Ha valaki diétába kezd, lapos hasat és szépen formált izmokat szeretne, az sem működik egyik napról a másikra. „Az első 10-12 alkalommal a helyes gyakorlatot tanuljuk meg, három hónap után pedig már észrevehető a változás. Az online videók alapján aligha lehet helyesen elsajátítani az eljárást. Kell, hogy élőben lássuk, hogyan működik a mozdulat, és mit csinálunk jól, vagy épp rosszul. Sok lusta ember van, akik két alkalom után azt mondják, ez hülyeség, de ahogy az élet más területein, úgy itt is kitartással érhetünk el hatást. A titok pedig itt sem más, mint a folyamatos karbantartás. Mindenkit szeretettel várok!”

Cím: Pri Panoráme 26., Komárno
Telefon: 0915 971 577
E-mail: hedi@nextra.sk
Facebook: Arctorna Észak-Komárom

(A parkolás ingyenes az Amfiteátrum parkolójában!)

Szólj hozzá!